ΑρχικήinetH Apple θα σταματήσει να χρησιμοποιεί οθόνες της Samsung στις επόμενες iOS...

H Apple θα σταματήσει να χρησιμοποιεί οθόνες της Samsung στις επόμενες iOS συσκευές [Φήμη]

iphone-broken

Η Apple ετοιμάζεται να δώσει ακόμα ένα χτύπημα στη Samsung και αυτό θα το κάνει σταματώντας να χρησιμοποιεί τις οθόνες της στις iOS συσκευές. Σύμφωνα με αναφορά του Korea Economic Daily, η εταιρεία του Cupertino από εδώ και πέρα θα αγοράζει τα πάνελ της μόνο από τις Sharp, LG Display, Japan Display, και AU Optronics.

Η Korea Economic Daily κατάφερε και έπιασε στα χέρια της μια αίτηση που έστειλε η Apple στους βασικούς της προμηθευτές ζητώντας προσφορές για συγκεκριμένα εξαρτήματα. Και σύμφωνα με την Korea Economic Daily, η Samsung δεν ήταν μέσα σε αυτούς τους προμηθευτές.

“Συνήθως το έγγραφο αυτό στέλνετε 5 με 10 μήνες πριν από τη κυκλοφορία κάποιου προϊόντος (ώστε να έχουν χρόνο οι προμηθευτές να προετοιμαστούν), και είναι το πρώτο βήμα που γίνεται για την αγορά εξαρτημάτων όπως επίσης προμηνύει και τι αλλαγές θα χρειαστούν να γίνουν κατά για τη παραγωγή” έγραφε η αναφορά.

Η Apple έχει καιρό τώρα που απομακρύνεται σιγά σιγά από τη Samsung, και απ΄ότι φαίνεται δεν θα σταματήσει μέχρι να μην έχει καμία σχέση μαζί της (εκτός από τις δικαστικές).

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS