ΑρχικήinetH Αpple μειώνει τις αποστολές του iPad Mini;

H Αpple μειώνει τις αποστολές του iPad Mini;

ipad mini

Η μείωση μπορεί να φθάσει το 20% σε μηνιαία βάση τον Απρίλιο και μπορεί να συνεχίσει ελαφρώς σε όλο το τρίμηνο φέρνοντας συνολικά τις αποστολές του iPad mini τόσο χαμηλό όσο τα 10 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Η περικοπή αυτή της Apple μπορεί να οφείλετε στην αναδιανομή των αποθεμάτων της και την προετοιμασία για την επόμενη γενιά iPad mini, το οποία είναι πιθανά να κυκλοφορήσουν κατλα το τρίτο τρίμηνο αναφέρει χαρακτηριστικά το DigiTimes.

The decrease may be as high as 20% on month during April, the sources noted, and may continue to slightly decrease throughout the quarter to bring total shipments of the iPad mini to as low as 10 million units during the quarter. Apple’s cut comes as it is adjusting its reserves for the next-generation iPad mini, which is likely to be released in the third quarter, added the sources. However, the sources also noted that Apple’s cut is because of increased competition from various 7-inch Android tablets.

Ωστόσο, αρκετοί υποστηρίζουν ότι η περικοπή της Apple μπορεί να οφείλετε και λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού από τις διάφορες 7-ιντσών Android tablet αν και το iPad Mini πραγματικά εξέπληξε όλους με την τεράστια ζήτηση που έχει και τις πωλήσεις του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, εξάλλου το ίδιο το DigiTimes είχε αναφέρει ότι η Apple είχε προσαρμόσει τις αποστολές της για το iPad και iPad mini το 2013, αυξάνοντας iPad mini σε 55 εκατ. ευρώ και μειώνοντας τις αποστολές του iPad σε 33 εκατ. ευρώ.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS