ΑρχικήinetΤα δυο επόμενα iPhone αναπτύχθηκαν από τον Steve Jobs, λέει κυβερνητικός σύνδεσμος...

Τα δυο επόμενα iPhone αναπτύχθηκαν από τον Steve Jobs, λέει κυβερνητικός σύνδεσμος της Apple

steve-jobs-iphone-

Όπως σας είπαμε και χθες, η κλοπή των iPhone έχει πάρει πλέον μεγάλη έκταση και αποτελεί σοβαρό πρόβλημα. Γιαυτό και ο εισαγγελέας George Gascón ξεκίνησε μια αποστολή για να περιορίσει τις κλοπές των smartphone, ζητώντας από τους κατασκευαστές να εισάγουν ένα “kill switch” το οποίο θα ενεργοποιείτε όταν το κινητό αναφέρετε ως κλεμμένο, ωστόσο, απ΄ότι φαίνεται είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του για πληροφορίες, μίλησε με έναν κυβερνητικό σύνδεσμο της Apple σχετικά με το αν γίνεται να εμφανιστεί το “kill switch” στο iPhone, αλλά του είπε ότι είναι σχεδόν αδύνατο, διότι τα επόμενα δυο iPhone έχουν ήδη αναπτυχθεί από τον Steve Jobs όταν εκείνος ήταν ακόμα CEO στην Apple.

The district attorney says he was informed that the next two iPhones “preceded Tim Cook,” so it’s unlikely that Apple will add the kill switch technology to them. Other than hear the rumor that Steve Jobs oversaw the development of the next two iPhones, Gascón says that his meeting with Apple was a big let down.

Ο εισαγγελέας είπε ότι μέχρι τώρα νόμιζε ότι πρόκειται περί φημών και η επιβεβαίωση ότι αληθεύουν τον απογοήτευσε διότι για τα τουλάχιστον επόμενα δυο χρόνια η λειτουργία δεν θα κάνει την εμφάνιση της.

Και ενώ η τεχνολογία υπάρχει αυτή τη στιγμή, ο Gascón πιστεύει ότι οι κατασκευαστές δεν θέλουν να την εισάγουν διότι θα χάσουν κέρδος. Όταν χάσει κάποιος ένα κινητό πάει και αγοράζει ένα καινούργιο, γιατί να χάσουν τις εξτρά αυτές πωλήσεις;

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS