ΑρχικήinetHTC First το smartphone του Facebook

HTC First το smartphone του Facebook

Έχουν ακουστεί αρκετές φήμες μέχρι τώρα για το τηλέφωνο που υποτίθεται ότι θα κατασκευάσει το Facebook, αλλά τίποτα δεν είναι απολύτως σίγουρο.

Ο χρήστης του Twitter evleaks όμως σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία που φαίνεται να δείχνει το φημολογούμενο τηλέφωνο που θα μας παρουσιάσει το Facebook. Δεν έκπληξη το γεγονός ότι η συσκευή κατασκευάζεται από την HTC, αλλά το όνομα του τηλεφώνου φαίνεται μάλλον παράξενο.

htc first

Σύμφωνα με τον evleaks, το HTC First θα είναι η συσκευή που το Facebook σχεδιάζει να παρουσιάσει αύριο.

Προφανώς, αυτή η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από το Facebook, γι ‘αυτό θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο 4 Απριλίου που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο .

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, αλλά οι τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι το HTC First θα είναι εξοπλισμένο με ένα dual-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,5 GHz και μια οθόνη αφής 4,3-ιντσών που θα έχει ανάλυση HD στα 720p.

Φημολογείται επίσης, ότι το HTC First θα διαθέτει μια 5-megapixel snapper κάμερα με αυτόματη εστίαση, φλας LED και εγγραφή βίντεο,  1GB RAM και 16GB εσωτερικής μνήμης.

[tweet_embed id=319183265938423808]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS