ΑρχικήinetΜόλις τελειώσει η συμφωνία με τη Samsung, η TSMC θα αναλάβει τη...

Μόλις τελειώσει η συμφωνία με τη Samsung, η TSMC θα αναλάβει τη δημιουργία των Α7 επεξεργαστών [Φήμη]

a5x

Η Samsung φτιάχνει του επεξεργαστές της Apple από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε ο Α4 το 2010, ωστόσο, η Apple το τελευταίο χρόνο κάνει ότι μπορεί για να κόψει κάθε συνεργασία με τη Κορεάτικη εταιρεία.

Σύμφωνα με φήμη από το Economic Daily News, μόλις λήξει το συμβόλαιο της Apple με τη Samsung το 2014, τη δημιουργία των Α7 επεξεργαστών (που θα παρουσιαστούν του χρόνου) θα την αναλάβει η TSMC.

Αν η φήμη αληθεύει, τότε ο Α7 θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής ο οποίος δεν είναι της Samsung. Μετά τη δίκη του περασμένου καλοκαιριού, όπου η Apple κέρδισε 1 δις δολάρια σε ζημιές από τη Samsung, η εταιρεία του Cupertino κάνει τα πάντα για κόψει κάθε σχέση μαζί της, μέσα σε αυτά που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι να μη τη συμπεριλάβει πουθενά στη δημιουργία του iPad mini, ενώ φήμες την θέλουν να μένει απομακρυσμένη από οποιαδήποτε επόμενης γενιάς iOS συσκευή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει μια ασυμφωνία στη φήμη. Η Economic Daily News ισχυρίζεται ότι θα δημιουργήσει τον Α7 επεξεργαστή το 2014, ο οποίος θεωρητικά θα είναι για το iPhone 6, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τον δούμε φέτος ούτε στο iPhone 5S ούτε στο iPad 5. H Apple παραδοσιακά κυκλοφορεί τους καινούργιους της επεξεργαστές στις καινούργιες iOS συσκευές και ο Α7 αναμένονταν να παρουσιαστεί φέτος στο iPhone 5S, κάτι που σημαίνει ότι ή όντως δεν θα τον δούμε φέτος και ίσως χρησιμοποιήσει μια παραλλαγή του Α6 ή ότι η TMSC θα ξεκινήσει να δημιουργεί του χρόνου τον Α8.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS