ΑρχικήinetTo iOS 7 έχει καθυστερήσεις και η Apple δεσμεύει μηχανικούς του OS...

To iOS 7 έχει καθυστερήσεις και η Apple δεσμεύει μηχανικούς του OS X 10.9 για την ολοκλήρωση του

iphone-5s-logs

Χθες ξεκίνησε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην πλατφόρμα Branch μεταξύ κάποιων από τον πιο γνωστών αρθρογράφων για την Apple στην Αμερική συμπεριλαμβανομένων των Rene Ritchie του iMore και του John Gruber από το Daring Fireball’s αλλά και άλλων από sites όπως το 9to5mac και engadget.

Σύμφωνα λοιπόν με την συζήτηση που εξελίχτηκε, ο  Jony Ive εργάζεται πυρετωδώς για το πολυαναμενόμενο iOS 7 αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση του. Αυτό σύμφωνα με τις πηγές των συνομιλητών οδήγησε στην Apple να δεσμεύσει κάποιους από τους μηχανικούς του OS X 10.9 για να προλάβουν την ολοκλήρωση του μέχρι το καλοκαίρι.

“What I’ve heard: iOS 7 is running behind, and engineers have been pulled from OS X 10.9 to work on it.”

Εδώ να τονίσουμε εμείς πως δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα κάνει κάτι τέτοιο μιας και δέσμευση μηχανικών από άλλα τμήματα της εταιρείας και δε αυτών που ασχολούνται με το OS X έχει ξαναγίνει με την έλευση του πρώτου iPhone κάτι που οδήγησε σε καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Leopard λειτουργικού.

Ο John Gruber συνέχισε αναφέροντας πως ήδη υπάρχουν εκδόσεις του iOS 7 που κάποιοι υπάλληλοι της Apple με ειδικά δικαιώματα το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση αλλά είναι πολύ δύσκολο να το δει κάποιος μιας και τα iPhone τους έχουν ένα ειδικό φίλτρο στην οθόνη ώστε να μην επιτρέπει ευκρίνεια από γωνιακές θεάσεις του κινητού.

Word on the street is that iOS engineers with carry privileges all have some sort of polarizing filter on their iPhone displays, such that it greatly decreases viewing angles, thus making it difficult for observers to see the apparently rather significant system-wide UI overhaul.

Γνωρίζοντας την μυστικότητα της Apple σε νέες κυκλοφορίες το παραπάνω δεν μας προκαλεί εντύπωση και μάλλον ισχύει.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με αναφορά στα επερχόμενα events της Apple που όλοι συνηγόρησαν πως ίσως θα έχουμε ένα τον Απρίλιο ή αρχές Μαΐου για την παρουσίαση ενός ανανεωμένου iPad και τέλος για το καλοκαίρι που και μετά την χθεσινή δημοσίευση της WSJ μάλλον θα δούμε να παρουσιάζεται το iPhone 5S.

Τέλος οι πρώτες αναφορές για το design του iOS 7 αναφέρουν σύμφωνα με τους παραπάνω συντάκτες πως ο Jony Ive θα φέρει ένα καθαρό σχεδιασμό και μινιμαλιστικό ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην εμφάνιση του λειτουργικού.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS