ΑρχικήsecurityΠροσοχή! PayPal Phishing Scam

Προσοχή! PayPal Phishing Scam

Οι πελάτες της διαδικτυακής τράπεζας PayPal θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή αφού κυκλοφορεί ένα ψεύτικο e-mail με τίτλο “Σας παρακαλούμε ενημερώστε τα στοιχεία χρέωσης σας”, ή “Please update your billing information.”

Οι ψεύτικες ειδοποιήσεις, έρχονται από το «alert@secure-notification.com,” που αναφέρει:

“Μετά από έλεγχο του λογαριασμού σας, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο λογαριασμός σας έχει μπλοκαριστεί. Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ότι τα στοιχεία χρέωσης σας στην PayPal έχουν λήξει.

Αυτό απαιτεί από εσάς να ενημερώσετε τα στοιχεία χρέωσης. Θα σας πάρει 5-10 λεπτά από το χρόνο σας και θα αποφύγετε οποιαδήποτε μελλοντικά προβλήματα με την ηλεκτρονική υπηρεσία της PayPal.

Εάν δεν ενημερώσετε τα στοιχεία σας θα έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του λογαριασμού σας. Μόλις τα ενημερώσετε, η υπηρεσία δεν θα διακοπεί και θα συνεχιστεί κανονικά. Η μη ενημέρωση θα οδηγήσει σε ακύρωση της υπηρεσίας, δείτε τους  Όρους χρήσης της Υπηρεσίας (TOS. ”

PayPal-Phishing-Scam

Ενώ η κοινοποίηση δεν είναι πολύ καλά σχεδιασμένη, η ιστοσελίδα που κρύβεται πίσω από το σύνδεσμο που περιέχει το email, μοιάζει πολύ με αυθεντική σελίδα της PayPal. Οπότε αν κάποιος δώσει τα στοιχεία του στην ψεύτικη σελίδα σύνδεσης της PayPal θα πρέπει να ξέρει ότι τα παραδίνει πραγματικά στους επιτιθέμενους.

PayPal-Scam

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS