ΑρχικήsecurityMicrosoft νέα Critical Security Updates για τα Windows

Microsoft νέα Critical Security Updates για τα Windows

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε στα καθιερωμένα Patch της Τρίτη εννέα διαφορετικές ενημερώσεις ασφαλείας, προσπαθώντας να διορθώσει τρωτά σημεία που βρέθηκαν στα Windows, τον Internet Explorer, και άλλες υπηρεσίες της.

Δύο από τις ενημερώσεις αξιολογήθηκαν σαν «κρίσιμες» και αφορούν κενά ασφαλείας στον Microsoft Internet Explorer και στην υπηρεσία Windows Remote Desktop.

Microsoft-Critical-Security-Updates

Όσον αφορά τους χρήστες του IE, το MS13-028 είναι μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας που κυκλοφορεί για να αντιμετωπίσει δύο διαφορετικά σφάλματα στον in-house browser της Microsoft που επιτρέπουν σε κάποιον εισβολέα να αποκτήσει τα ίδια δικαιώματα με τον συνδεδεμένο χρήστη, με τη βοήθεια μιας ειδικά κατασκευασμένης ιστοσελίδα.

Η ενημέρωση για το Windows Remote Desktop, που ονομάζεται MS13-029, διορθώνει μια τρύπα που θα μπορούσε να “επιτρέψει απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα εάν ένας εισβολέας  οδηγήσει τον χρήστη σε μια ιστοσελίδα “.

Ως συνήθως, όλα τα patches έρχονται για τα Windows XP, τα Vista, τα 7, τα 8 και για RT μέσω του ενσωματωμένου Windows Update. Συνιστάται να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS