ΑρχικήinetApple και Υahoo σε Αναζήτηση φόρμουλας συνεργασίας στο iPhone

Apple και Υahoo σε Αναζήτηση φόρμουλας συνεργασίας στο iPhone

Yahoo-iPhone

Yahoo και Apple σχεδιάζουν μια πιο στενή μορφή συνεργασίας για να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες μέσω του iPhone μας αναφέρει η Wall Street Journal. Επί του παρόντος η συνεργασία τους περιορίζονταν στις εφαρμογές Μετοχές και καιρός όπου προσφέρονταν στοιχεία όπως επίσης και δεδομένα και στοιχεία για τα αθλητικά αποτελέσματα τα οποία ανακοινώνονταν από την φωνητική υπηρεσία Siri. Νέες ρυθμίσεις και συμφωνίες  μπορούν ενδεχομένως να προσφέρουν Yahoo News, εκτεταμένη αθλητική ενημέρωση κι άλλες ιδιότητες της Yahoo είτε μέσω εφαρμογών, είτε μέσω της επέκτασης υπηρεσιών Siri.

Ζητούμενο βέβαια της Yahoo είναι να παρέχει αποτελέσματα ως μηχανή αναζήτησης μέσω του Safari αλλά η WSJ  λέι πως κάτι τέτοιο δεν είναι επί του παρόντως λόγω συμφωνιών Yahoo – Microsoft  και φυσικά Apple – Google. Η κίνηση σε μια διευριμένη εταιρική σχέση χρεώνεται στην Marissa Mayer CEO της Yahoo η οποία άσκησε πίεση για αυξημένη παρουσία στις κινητές συσκευές. Εντωμεταξύ η εταιρική σχέση μεταξύ των εταιρείων δεν μπορεί παρά να ακούγεται ώς εκλυστική προοπτική και πως θα μπορούσε να εξελίξει το  Siri.

Yahoo θα ήθελε να παρέχει τα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά Safari, αλλά η WSJ λέει ότι αυτό δεν είναι προς το παρόν δυνατή λόγω των υφιστάμενων εταιρικών σχέσεων μεταξύ Yahoo και η Microsoft και η Apple και η Google.

Η κίνηση προς μια διευρυμένη εταιρική σχέση είναι το έργο της Yahoo CEO Marissa Mayer, ο οποίος άσκησε πίεση για αυξημένη παρουσία Yahoo σε κινητές συσκευές. Ενώ δεν μπορεί να ακούγεται σαν μια ελκυστική προοπτική, μια εταιρική σχέση μεταξύ της Apple και Yahoo θα μπορούσε να σημαίνει μεγάλες βελτιώσεις για τη Siri. Τίποτα φυσικά δεν είναι στο τραπέζι, καθώς οι συνομιλίες είναι σε αρχικά στάδια. Τόσο η Apple όσο και η Yahoo αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα παραπάνω τούτη τη στιγμή.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS