ΑρχικήinetΗ απίστευτη ιστορία ενός iPad που βρέθηκε καρφωμένο σε ένα προφυλακτήρα!

Η απίστευτη ιστορία ενός iPad που βρέθηκε καρφωμένο σε ένα προφυλακτήρα!

ipadstuckincar

Θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ που αφήνετε το iPad σας μιας και είναι πολύ επικίνδυνο να πετάξει και να καρφωθεί στα πιο απίστευτα σημεία!

Ένας λοιπόν κάτοχος iPad ξέχασε να το πάρει μαζί του στο αυτοκίνητο  αφήνοντας το κατά λάθος στην οροφή και ξεκινώντας ανέμελος να πάει στην δουλειά του. Όταν βγήκε στον αυτοκινητόδρομο ανέβασε όπως ήταν φυσικό ταχύτητα και έτσι το iPad έγινε ιπτάμενο φεύγοντας από την οροφή και με φόρα καρφώνοντας τον προφυλακτήρα του πίσω αυτοκινήτου που το οδηγούσε μια γυναίκα από την Georgia.

Η γυναίκα ανέφερε πως είδε κάτι να έρχεται προς το μέρος του αυτοκινήτου της όταν ένα άλλο την προσπέρασε αλλά δεν έδωσε μεγάλη σημασία και συνέχισε. Μόλις γύρισε σπίτι της όμως με έκπληξη αντίκρισε ένα λευκό iPad καρφωμένο στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της.

Μάλιστα δεν ήταν εύκολο να το αφαιρέσει μιας και είχε σφηνώσει πάρα πολύ καλά. Το εντυπωσιακό ήταν πως το iPad συνέχισε να είναι λειτουργικό και έτσι η γυναίκα μπόρεσε να βρει τον ιδιοκτήτη του και να το επιστρέψει πίσω!!!

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS