ΑρχικήinetΗ Apple θα πληρώσει $53 εκατομμύρια για την μη τήρηση εγγυήσεων για...

Η Apple θα πληρώσει $53 εκατομμύρια για την μη τήρηση εγγυήσεων για το iPhone και iPod touch

iPhone-water-Sensor-dot

Η Apple συμφώνησε να καταβάλει 53 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει μια συλλογική αγωγή, που κατηγορεί την εταιρεία του Cupertino για άρνηση στήριξης εγγυήσεων για το iPhone και iPod touch. Αυτό σημαίνει πως εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες της Apple θα λαμβάνουν μια πληρωμή, αντίτιμο έως και $200 ανάλογα με την υπόθεση, στην περίπτωση άρνηση επισκευής ή αντικατάστασης ελαττωματικών συσκευών εφόσον αυτές είναι ακόμη στην εγγύηση.

Η διευθέτηση θα κατατεθεί σε δικαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με το Wired, το οποίο έχει λάβει ένα αντίγραφο της συμφωνίας που υπεγράφη από την Apple και τον επικεφαλή σύμβουλο της Noreen Krall. Παρά τη συμφωνία να πληρώσει 53 εκατομμύρια δολάρια, η Apple δεν παραδέχεται τις αδικίες αυτές που οδηγούν σε αυτή την διευθέτηση, η οποία χρειάζεται την έγκριση των δικαστών.

Η συνολική αγωγή που έγινε ισχυρίστηκε ότι η Apple αρνήθηκε να τιμήσει εγγυήσεις για το iPhone και iPod ανεξάρτητα από το πιο πρόβλημα εμφάνιζαν αυτές αν οι τεχνικοί της έβρισκαν ότι η λευκή ταινία, δείκτης, που είναι ενσωματωμένη μέσα τους είχε μετατραπεί το χρώμα της σε κόκκινο ή ροζ, που δείχνει ότι μπορεί να έχουν υποστεί ζημιά από υγρό. Ωστόσο, ο κατασκευαστής της ταινίας, 3M, έχει πει ότι η υγρασία και η επαφή με το νερό δεν θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την αλλαγή του χρώματος.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS