ΑρχικήinetΤα Windows 8.1 έρχονται με Boot στην επιφάνεια εργασίας

Τα Windows 8.1 έρχονται με Boot στην επιφάνεια εργασίας

Τα Windows 8,1 θα φέρουν πάρα πολλές αλλαγές στα Windows 8, αλλά φαίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ότι η Microsoft έχει εστιάσει στα αρνητικά σχόλια των χρηστών και προσπαθεί να αλλάξει το χαρακτηριστικό που επέτρεπε μετά την εκκίνηση να βλέπουμε μόνο το  Metro UI και όχι την  επιφάνεια εργασίας.

Αν έχετε εγκαταστήσει ήδη τα Windows 8, γνωρίζετε ότι μετά από κάθε εκκινήση, το λειτουργικό σύστημα φορτώνει τη νέα Οθόνη Έναρξης, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα εικονίδιο για να δείτε την επιφάνεια εργασίας σας.

windows-8-security

Σύμφωνα με μια νέα δημοσίευση που έγινε στο MicrosoftPortal, το αρχείο twinui.dll περιλαμβάνεται στην έκδοση των Windows 8.1 build 9364 που έχει διαρρεύσει. Το συγκεκριμένο .dll θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμψουν την νέα οθόνη εκκίνησης. Έτσι η παλιά γνώριμη επιφάνεια εργασίας θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουμε ανοίγοντας τον υπολογιστή μας.

Μέχρι τώρα, ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό ήταν με την εγκατάσταση λογισμικού που προσφέρε μια τέτοια επιλογή. Φυσικά, μια ενσωματωμένη επιλογή για την εκκίνηση στην επιφάνεια εργασίας αντί της οθόνης εκκίνησης θα το καταστήσει πολύ πιο πρακτικό για όλους.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS