ΑρχικήsecurityΜαχαίρωσε τη γυναίκα του για ένα Like στο Facebook

Μαχαίρωσε τη γυναίκα του για ένα Like στο Facebook

Ένας 49-χρονος από τη Βόρεια Φιλαδέλφεια είναι στη φυλακή και πρέπει να πληρώσει 1 εκατομμύρια δολάρια γιατί μαχαίρωσε τη σύζυγό του όταν έμαθε ότι είχε βάλει “Like” σε μια δημοσίευση τρίτου στο Facebook.

Ο Thomas Troy Young συνελήφθη την 10η Μαρτίου γιατί μαχαίρωσε επανειλημμένα τη σύζυγό του Carla Brown στο πρόσωπο και το λαιμό.

Thomas Troy Young

Τα μέλη της οικογένειας ανέφεραν ότι άκουσαν τη φασαρία στον πάνω όροφο του σπιτιού τους στις 10 Μαρτίου και όταν έφυγε ο Young, λέγοντας ότι έπρεπε να πάρει την κόρη του στο σπίτι της μητέρας της. Όταν η κόρη της Brown πήγε επάνω για να δει τη μητέρα της, η πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήταν κλειδωμένη και το δωμάτιο σκοτεινό.

Η κόρη της Brown κάλεσε τις τοπικές αρχές, που ξεκλείδωσαν την πόρτα στις 12:39 π.μ. για να την βρουν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία του δικαστήριου, είχε μαχαιριές στο πρόσωπο και το λαιμό της, αναφέρει η DailyDot.

Το θύμα οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και αναρρώνει. Όταν συνήλθε ανέφερε ότι, εκτός του ότι απείλησε τη ζωή της της ζωής της, ο Young απείλησε να δολοφονήσει και τα παιδιά της.

Αν πήγαινε στη φυλακή για έναν φόνο που δεν είχε καμία σημασία για αυτόν αν ήταν ένας ή τρεις ή περισσότεροι», συνέχισε.

Ο Young παραδόθηκε στις αρχές στις 15 Μαρτίου. Η δίκη του έχει οριστεί για τις 22 Μαΐου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook έχει οδηγήσει σε ενδοοικογενειακή βία και μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία….

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS