ΑρχικήReviewsiPhone 5S με κάμερα 12MP και βελτιωμένη νυχτερινή λήψη

iPhone 5S με κάμερα 12MP και βελτιωμένη νυχτερινή λήψη

iphone-5s

Δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη το γεγονός ότι το iPhone 5S θα έχει νέα και βελτιωμένη κάμερα σε σχέση με τον προκάτοχο του ειδικά μιας και η Apple στηρίζει απίστευτα τις κάμερες στα κινητά της εμφανίζοντας σε κάθε νέο μοντέλο νέες καινοτομίες και προσθήκες ή αναβαθμίσεις.

Σύμφωνα με το Tinhte που επικαλείται έγκυρες πηγές μέσα από Wonderful Saigon Electrics που προμηθεύει εδώ και χρόνια την Apple με διάφορα εξαρτήματα για το iPhone, το νέο iPhone 5S θα έχει 12MP κάμερα με βελτιωμένες δυνατότητες HDR καθώς και βελτιωμένη λήψη σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού.

X has revealed to me that Apple’s next generation iPhone will have a camera 12MP resolution, together with many new features such as camera HDR and night photography better. Be able to take pictures in low-light conditions of the new iPhone is not pulling with Nokia PureView, but popular iPhone camera interface is simple and fast, so the user will not be disappointed with the upgrade This small level.

Σαν πηγή το Tinhte είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο και κατά το παρελθόν μιας και έχει αξιόπιστες πηγές μέσα στην αλυσίδα των προμηθευτών της Apple όποτε το παραπάνω μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο ειδικά μιας και άλλες πηγές αλλά και η ίδια η ιστορία αναβαθμίσεων της Apple θέλει την εταιρεία πάντα να βελτιώνει την κάμερα του iPhone στα νέα μοντέλα.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS