ΑρχικήinetWindows 8.1 (Blue) Build 9369 Video

Windows 8.1 (Blue) Build 9369 Video

Χθες διέρρευσε η έκδοση 9369 των Windows Blue (8.1) ελεύθερα στο διαδίκτυο. Σήμερα οπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν αναφορές ότι αρκετοί το έχουν εγκαταστήσει. Αν έχετε την περιέργεια να ανακαλύψετε μερικές από τις αλλαγές θα έρθουν με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.

 

Το βίντεο το κυκλοφόρησε το WinBeta και παρουσιάζει μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά, όπως νέους τρόπους ταξινόμησης των εφαρμογών σας, ένα νέο παράθυρο για ρυθμίσεις που υπήρχε και στο προηγούμενο build που είχε διαρρεύσει. Μπορεί να παρατηρήσετε επίσης το νέο Files app που θα περιέχει με το παλιό πια SkyDrive app. Αυτό θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τα αρχεία σας από το Metro UI, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε για επιφάνεια εργασίας, αναφέρει το Neowin.

windows-8

Το νέο build δεν φέρει πάρα πολλές νέες και σημαντικές αλλαγές, αλλά μας δίνει μια σαφέστερη εικόνα για το τι θέλει να μας παρουσιάσει η Microsoft τον Ιούνιο που μας έρχεται, προσπαθώντας να ικανοποιήσει τους δυσαρεστημένους με το νέο της λειτουργικό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS