ΑρχικήinetΗ Microsoft κάνει ήδη δοκιμές σε πρωτότυπα smart watch

Η Microsoft κάνει ήδη δοκιμές σε πρωτότυπα smart watch

Η Microsoft φαίνεται να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με την ιδέα της κατασκευής ενός smart watch και αυτό φέρνει τον συναγωνισμό με την αντίστοιχη ιδέα της Apple σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ένα νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η Microsoft δοκιμάζει ήδη αρκετά πρωτότυπα.

Επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η ιστοσελίδα The Verge γράφει ότι το smart watch της Microsoft έχει αναπτυχθεί από το τμήμα του Xbox, καθώς η εταιρεία το είχε αρχικά προγραμματίσει αρχικά σαν ένα αξεσουάρ για την δημοφιλή κονσόλα της.

Microsoft-Smart-WatchΤο νέο project είναι ήδη στην ανάπτυξη και οι τεχνικοί εργάζονται σε μια αυτόνομη συσκευή που διαθέτει μια οθόνη 1,5 ιντσών και μια μαγνητική υποδοχή τροφοδοσίας παρόμοια με εκείνη που ήδη υπάρχει στα Surface tablets.

Ένα βύσμα με πέντε ακίδες θα επιτρέπει στη συσκευή να φορτίζεται αλλά και να αλλάζει δεδομένα. Φανταστείτε ένα ρολόι που θα είναι πιθανότατα σε θέση να συγχρονίζει τις πληροφορίες του και τα αρχεία του με άλλες συσκευές των Windows, όπως φορητούς υπολογιστές, ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι η Microsoft θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του νέου gadget κάποια στιγμή φέτος, πιθανότατα κατά τους τελευταίους μήνες του 2013.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS