ΑρχικήinetH ζήτηση για το iPad mini έπεσε καθώς οι φαν περιμένουν το...

H ζήτηση για το iPad mini έπεσε καθώς οι φαν περιμένουν το καινούργιο μοντέλο [Φήμη]

ipad_mini

Το iPad mini είναι μόλις έξι μηνών και η ζήτηση του ήδη έπεσε διότι οι φαν περιμένουν το επόμενο μοντέλο. Σύμφωνα με το γνωστό Digitimes οι πωλήσεις θα πέσουν κατά 30% το δεύτερο τρίμηνο του 2013 λόγο της χαμηλής ζήτησης.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η γραμμή παραγωγής του iPad mini περιμένει πτώση 20 με 30 τις εκατό το δεύτερο τρίμηνο του 2013 διότι η ζήτηση του έχει πέσει.

Ο λόγος της χαμηλής ζήτησης είναι επειδή οι φαν περιμένουν το επόμενο μοντέλο, είπαν οι πηγές.

Το Digitimes ισχυρίζεται ότι λόγο της μειωμένης ζήτησης, η Apple παρήγγειλε αντί για 15 εκατομμύρια, 10 με 12 εκατομμύρια κομμάτια το πρώτο τρίμηνο και οι παραγωγοί των κομματιών έχουν νιώσει τη μειώσει. Για παράδειγμα η LG αντί για 5 εκατομμύρια οθόνες θα παραδώσει τελικά 3.5 εκατομμύρια.

Δεν είναι περίεργο που η ζήτηση των καταναλωτών έπεσε, συμβαίνει πάντα όταν αναμένετε κάποια ανανέωση σε ένα μοντέλο και τους τελευταίους μήνες έχουν μιλήσει όλοι αρκετά για το iPad mini 2. Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η μείωση ξεκινάει από τώρα, το προϊόν είναι μόλις έξι μηνών και δεν νομίζουμε ότι η Apple έχει ξανά βεβαιώσει κάτι αντίστοιχο παλιότερα.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS