ΑρχικήinetΕίναι αυτό το εξωτερικό του “φτηνού” iPhone;

Είναι αυτό το εξωτερικό του “φτηνού” iPhone;

cheapiphone

Η Tactus ήταν η εταιρεία θηκών που μας παρουσίασε όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας τις θήκες από το επερχόμενο 5ης γενιάς iPad. Σήμερα στον ισότοπο τους ανάρτησαν την παραπάνω φωτογραφία υποστηρίζοντας ότι είναι το εξωτερικό του φτηνού iPhone που φημολογείται ότι η Apple θα κάνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2013.

To εξωτερικό περίβλημα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα είναι από polycarbonate πλαστικό παρόμοιο με αυτό του iPhone 3G και 3GS. Θα έχει μια 3.5 ιντσών οθόνη και εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι φαίνεται να είναι λίγο πιο ψηλό και πλατύ από το iPhone 4S. Η κάμερα του θα είναι στα 5-megapixel παρόμοια με αυτή του iPhone 4 ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ο A5 που βρίσκεται και αυτή την στιγμή στο iPad Mini. Ακόμη δεν θα βγαίνει σε άσπρο και μαύρο χρώμα μόνο αλλά και σε μπλε, κίτρινο και κόκκινο.To δημοσίευμα τέλος αναφέρει πως σύμφωνα με έγκυρες πηγές το συγκεκριμένο φτηνό iPhone θα κάνει την εμφάνιση του τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 15 και θα κοστολογείτε στα $300 ή μεταξύ  £229-£249.

Τώρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η παραπάνω φωτογραφία είναι αυθεντική ή τα στοιχεία που επικαλείται η Tactus με τόση λεπτομέρεια έχουν μεγάλες βάσεις και είναι συνυφασμένα με τις επιταγές της Apple.

Το δικό μας σχόλιο είναι πάντως πως όλα τα παραπάνω είναι πολύ κοντά σε ότι ακούμε τον τελευταίο καιρό να φημολογούνται για ένα φτηνό iPhone που σύντομα θα λανσάρει η Apple.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS