ΑρχικήinetH Αpple αλλάζει την κεντρική της σελίδα στην Κίνα και προσφέρει βοήθεια...

H Αpple αλλάζει την κεντρική της σελίδα στην Κίνα και προσφέρει βοήθεια στους σεισμοπλήκτους

applechina

Έχουμε αναφέρει εκτενώς πως η κατάσταση για την Apple στην Κίνα είναι τεταμένη με την κυβέρνηση της χώρας να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διώξει την εταιρεία του Cupertino με το να της δημιουργεί συνεχώς προβλήματα.

Η Apple όμως χθες σε μια κίνηση που θέλουμε να την λάβουμε περισσότερο ως ανθρωπιάς και λιγότερο ως κίνηση marketing άλλαξε την κεντρική της online σελίδα προσθέτοντας  ένα συλλυπητήριο μήνυμα για όλους τους πληγείς από τον πρόσφατο σεισμό στην στη Σιτσουάν.

Our deepest condolences to those who were taken away by the Sichuan Yaan earthquake, and respect to all the rescuers. May those who have passed away rest in peace, and may the survivors stay strong.

Επιπλέον ανακοίνωσε πως θα δωρίσει 50 εκατομμύρια γιουάν (8.000.000 δολλαρια) για τα θύματα του πρόσφατου σεισμού και ειδικά για την ενίσχυση σχολείων που κατέρρευσαν στην περιοχή η Apple θα προσφέρει όλη την τεχνολογική υποδομή με δωρεάν συσκευές, ενώ όλο το προσωπικό των Apple Stores είναι έτοιμο να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια και υποστήριξη ζητηθεί δωρεάν. Παράλληλα έχει δημιουργήσει και ένα λογαριασμό για την εξοικονόμηση περισσότερων δωρεών και προσφορών για τα θύματα του σεισμού.

In this difficult time our hearts are with the Sichuan earthquake victims. In addition to cash donations to help the victims ride out the storm, we will also commit to donating brand new Apple equipment to some of the schools in the affected region, and the local Apple staff will be on standby to provide support.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS