ΑρχικήinetΤα πρώτα smartphones με Firefox OS διαθέσιμα στην αγορά

Τα πρώτα smartphones με Firefox OS διαθέσιμα στην αγορά

Από σήμερα όσοι προγραμματιστές ενδιαφέρονται για τη δημιουργία νέων εφαρμογών για την πλατφόρμα του Firefox OS της Mozilla μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην ιστοσελίδα της Geeksphone και να αγοράσουν ένα από τα δύο smartphones που διατίθενται.


firefox osΤα smartphones ονομάζονται  Keon και Peak, και έρχονται σαν συσκευές Preview Developer “φορώντας”
Firefox OS.

Το Keon, κοστολογείτε στα  91 ευρώ συν τους φόρους, και ήδη έχει εξαντληθεί, ενώ το Peak, κοστίζει 149 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για αγορά.

“Οι πρώτες συσκευές με Firefox OS σαν Preview Developer είναι επιτέλους εδώ! Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αγοράσετε πριν εξαντληθούν!  . Oh! οι αποστολές γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο”, αναφέρετε στην ιστοσελίδα της  Geeksphone.

Το Keon, το φθηνότερο από τα δύο smartphones, τρέχει με έναν επεξεργαστή 1GHz Snapdragon, έχει 512MB μνήμης RAM και 4GB εσωτερικής μνήμης. Η οθόνη του είναι 3.5-ιντσών HVGA (αφής). Έχει επίσης και μία κάμερα πιλοτικά στα 3-megapixel.

Το Peak, διαθέτει  έναν επεξεργαστή 1.2GHz Snapdragon και με μια οθόνη αφής  4,3 ιντσών με qHD ανάλυση. Έχει δύο κάμερες, μία 8-megapixel στο πίσω μέρος και  μία 2MP μπροστά.

“Με την έγκαιρη πρόσβαση στο νέο υλικό, οι προγραμματιστές θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του Firefox OS σε ένα πραγματικό περιβάλλον και με ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας καθώς και τα αληθινά χαρακτηριστικά του υλικού, όπως το επιταχυνσιόμετρο και τη φωτογραφική μηχανή που δεν είναι εύκολο να ελεγχθούν στο Firefox OS Simulator”, αναφέρει η Mozilla.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS