ΑρχικήinetΤα εικονίδια αποτυχημένου κατεβάσματος φωτογραφίας γίνονται τέχνη

Τα εικονίδια αποτυχημένου κατεβάσματος φωτογραφίας γίνονται τέχνη

Broken Things_800

Το να σπάνε κάποιοι τα όρια ήταν ανέκαθεν ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να βλέπουμε, αλλά μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να συμβαδίσουν και τους δύο τρόπους, και το παρακάτω είναι ένα καλό παράδειγμα.

Ο σχεδιαστής γραφικών Beom Young  εισήγαγε μια σειρά από αρκετά ασυνήθιστα στολίδια για τοίχο. Και λέγοντας ασυνήθιστα εννοούμε εικόνες που έχουν προσαρμοστεί σε πορτρέτα και κορνίζες τοίχου που δεν προκαλούν κανένα συναίσθημα παρα μόνο απογοήτευση και οργή ​​στον κοινό άνθρωπο.

Αναφερόμαστε στα εικονίδια της εικόνας που εμφανίζεται μερικές φορές σε ιστοσελίδες που αποτυγχάνουν να φορτώσουν κάποιες εικόνες για οποιοδήποτε λόγο (εικονίδιο σπασμένων φωτογραφιών).

«Μέσα από αυτή την δημιουργία, προσπάθησα να σπάσω τα σύνορα μεταξύ τους με τη μεταφορά του συμβόλου από τον ένα κόσμο στον άλλο κόσμο. Αναρωτιέμαι πώς οι άνθρωποι θα αντιδράσουν με τα εικονίδια σπασμένων φωτογραφιών πάνω σε πραγματικό υλικό », εξηγεί ο Beom. “Θα αισθανθούν κενότητα όταν θα φαντάζονται εικόνες που λείπουν, δίνοντας έμφαση στις αρχικές πληροφορίες , ή θα τα αποδεχθούν ως μόνο μικρές εικόνες;” Δείτε περισσότερα από ton Beom Young αν αισθάνεστε ότι έχετε το χρόνο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS