ΑρχικήinetΟι κλώνοι των Apple Stores της Samsung είναι γεγονός

Οι κλώνοι των Apple Stores της Samsung είναι γεγονός

Samsung-Experience-Shop

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο δημοσίευμα μας η Samsung ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα δικά της Samsung Stores στα οποία οι καταναλωτές θα μπορούσαν να δουν από κοντά τις πλαστικές τους παντόφλες, ερμμμμμ συγνώμη εννοούσα τις Galaxy συσκευές τους και έτσι να έχουν μια πρώτη εμπειρία με τα προϊόντα της εταιρείας.

Επίσης μιας και η πρωτοτυπία δεν ανήκει στο λεξιλόγιο της Samsung τα καταστήματα αυτά είναι απλά κλώνοι των Apple Stores της Apple. H ακριβή τους ονομασία είναι “Samsung Experience Shops,” και πέρα από την πρόσβαση στα προϊόντα της εταιρείας οι καταναλωτές θα έχουν άμεση εξυπηρέτηση και από τους “Samsung Experience Consultants” οι οποίοι ως άλλοι Geniuses της Apple θα απαντούν και θα λύνουν διάφορα προβλήματα των χρηστών.

Η Samsung θα ανοίξει 1,400 τέτοια καταστήματα στην Αμερική με το πρώτο να είναι ήδη σε λειτουργία μέσα στο Best Buy στο  New York Square venue που έκανε τα εγκαίνια του με μια δεξίωση χθες αντάξια του πρόσφατου αλλοπρόσαλλου event της Samsung για το Galaxy S4.

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε πως μερικά κοκτέιλ πάρτι με διασημότητες δεν αρκούν για να πείσουν τον κόσμο ότι τα “Samsung Experience Shops,” θα καταφέρουν να προσφέρουν την ίδια εμπειρία εφάμιλλη με αυτή των Apple Stores της Apple.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS