ΑρχικήinetStatCounter: τα Windows 8 έχει εγκατασταθεί στο 4,69% των υπολογιστών παγκοσμίως

StatCounter: τα Windows 8 έχει εγκατασταθεί στο 4,69% των υπολογιστών παγκοσμίως

Η ιστοσελίδα της εταιρείας StatCounter, συγκεντρώνει τις τις πληροφορίες της από τις τρεις εκατομμύρια ιστοσελίδες που παρακολουθεί. Τα αποτελέσματα αυτών των μετρήσεων δείχνουν ότι για τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα Windows 8 χρησιμοποιούνται από το4,69% όλων των υπολογιστών σε όλο τον κόσμο.

statcounter win 8Τα Windows 7, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2009, συνεχίζουν να κρατάνε το 53,89% του μεριδίου αγοράς, σύμφωνα με το StatCounter.

Τα Windows XP, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2001, έχουν ακόμα το αρκετά υψηλό 27,7 και τα Windows Vista, που κυκλοφόρησαν το 2007, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από το 6,06% όλων των υπολογιστών.

Η Microsoft δείχνει να μην ανησυχεί με τις πωλήσεις των Windows 8 τον τελευταίο διάστημα. Η εταιρεία δεν δημοσίευσε νέα ή ενημερωμένα στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις των Windows 8 PC και τις αναβαθμίσεις στην τρίμηνη οικονομική έκθεση που εξέδωσε νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η τελευταία επίσημη δήλωση σχετικά με τις πωλήσεις των Windows 8  προήλθε στις αρχές Ιανουαρίου, όταν Tami Reller, Διευθυντής  Marketing και Chief Financial Officer της Microsoft, ανακοίνωσε ότι είχαν πουλήσει 60 εκατομμύρια άδειες για Windows 8, αναφέρει το Neowin.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS