ΑρχικήHow ToRoot Exploit για το Samsung Galaxy S4 πριν κυκλοφορήσει

Root Exploit για το Samsung Galaxy S4 πριν κυκλοφορήσει

Ενώ η Samsung προσπαθεί να προωθήσει το νέο Galaxy S 4 στις παγκόσμιες αγορές, κάποιοι στο  XDA-Developers Forum φαίνεται ότι είναι πολύ απασχολημένοι.

Samsung-Galaxy-S4Για εκείνους τους χρήστες που θα ήθελαν να ξεριζώσουμε τις συσκευές τους από την πρώτη μέρα, μια λύση είναι ήδη διαθέσιμα, εφ ‘όσον αγοράσει το Qualcomm-based γεύση.

Ένα root exploit ρίζα έχει ανακαλυφθεί για το smartphone πριν αυτό καλά καλά κυκλοφορήσει. Δεν είναι άλλο από το root exploit Motochopper που κυκλοφόρησε πρόσφατα για συσκευές Motorola.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο XDA-Developers Forum, το εργαλείο θα πρέπει να δουλέψει χωρίς προβλήματα για τα μοντέλα των AT & T, Sprint και T-Mobile-, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι συμβατό και με τις συσκευές Snapdragon Galaxy S4 που θα πωλούνται σε άλλες χώρες, εκτός των ΗΠΑ.

 

Όσοι επιθυμούν να έχουν root στην συσκευή τους θα πρέπει να ακολουθήσουν μερικά απλά βήματα αφού βέβαια κατεβάσουν πρώτα τα αρχεία που χρειάζονται.

Download

– Αποσυμπιέστε το zip.
– Εάν χρησιμοποιείτε Windows, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τα πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης USB που είναι διαθέσιμο για το τηλέφωνό σας.
– Βάλτε σε λειτουργία USB Debugging τη συσκευή σας.
– Συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή σας μέσω USB.
– Εάν χρησιμοποιείτε Windows, τρέξτε το “. Run.bat” Εάν χρησιμοποιείτε Linux ή OS X, ανοίξτε ένα terminal και τρέξτε  “/run.sh.
– Αποδεχτείτε την ADB σύνδεση από τον υπολογιστή στη συσκευή σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS