ΑρχικήinetSkype για το Outlook.com, βιντεοκλήσεις κατ 'ευθείαν από τους browsers

Skype για το Outlook.com, βιντεοκλήσεις κατ ‘ευθείαν από τους browsers

Η Microsoft παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό , τις βιντεοκλήσεις Skype για το Outlook.com, που θα επιτρέπει στους χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, να καλέσουν τους φίλους κατ ‘ευθείαν από τους browsers τους.

Η ενσωμάτωση του νέου χαρακτηριστικού, στα υπάρχοντα προγράμματα περιήγησης, είναι δυνατή με ένα plugin που από σήμερα διατίθενται για τον Internet Explorer, Chrome και Firefox και θα επιτρέπει την σύνδεσητου Skype για το Outlook.com χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς της Microsoft.

skype outlookΗ νέα επιλογή θα εισάγει αυτόματα όλες τις επαφές από το Skype σας στο Outlook.com, καθιστώντας έτσι δυνατή την έναρξη βιντεοκλήσεων ή κλήσεις ήχου. Κάθε φορά που θα λάμβάνετε ένα email από μια από αυτές τις επαφές, ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο θα παρέχει επιλογές για βίντεο ή κλήση ήχου και θα μπορεί να ξεκινήσει με ένα μόνο κλικ.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο προς το παρόν, αλλά η ομάδα του Skype υποσχέθηκε ότι τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία θα ην έχουν στις προσεχείς εβδομάδες. Αναμένουμε και εμείς την σειρά μας λοιπόν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS