ΑρχικήsecuritySyrian Electronic Army hacked ο λογαριασμός στο Twitter του E! Online

Syrian Electronic Army hacked ο λογαριασμός στο Twitter του E! Online

Η γνωστή πια ομάδα Syrian Electronic Army παραβίασε άλλο ένα λογαριασμό στο Twitter. Αυτή τη φορά χτύπησε ακόμη μια μεγάλη εταιρεία. Το θύμα είναι η E! Online, μια δημοφιλής σελίδα με κουτσομπολιά διασημοτήτων.

sea
Οι hackers ισχυρίζονται ότι δεν έχουν παραβιαστεί όχι μόνο τον λογαριασμό του Twitter τις on-line, αλλά και τν υπηρεσία SMS που χρησιμοποιεί, η οποία φέρεται να έχει πάνω από 33.000 συνδρομητές.

Μετά το hacking του λογαριασμού, η ομάδα Syrian Electronic Army άρχισε να δημοσιεύει tweets. Ένα από αυτά έγραφε:

 

[box style=”black info shadow” ]“E! News BREAKING: Exclusive: Justin Bieber to E!online: I’m a gay,” the tweet read.[/box]

Μετά από λίγο και μετά από καταγγελία του E! Online το Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό


Αν E! Online έχει ανακτήσει τον λογαριασμό του αυτή τη στιγμή και οι πάνω από 5 εκατομμύρια followers έχουν σταματήσει να λαμβάνουν ψευδής ειδήσεις. Βέβαια από τα 5 εκατομμύρια έμειναν μόνο 200.οο0 followers.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα ασφαλείας του Twitter συνεχίζει να προσπαθεί να μπλοκάρει την είσοδο στους Syrian Electronic Army. Οι hackers ανέφεραν ότι η ιστοσελίδα προσπάθησε να μπλοκάρει εκτός από τις IPs που χρησιμοποιούν και τις διεύθυνσεις MAC των υπολογιστών τους. Όμως ότι και αν κάνουν φαίνεται να είναι αδύνατο να σταματήσει τους hackers οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία τους δεν σταματούν τις επιθέσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, η ίδια ομάδα κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε 11 λογαριασμούς στο Twitter που ανήκουν στην εφημερίδα Guardian.

Πριν από αυτό, δύο λογαριασμοί στο Twitter από το Associated Press, επεσαν στα χέρια της ίδιας ομάδας με αποτέλεσμα ένα ψεύτικο tweet σχετικά με μια έκρηξη στο Λευκό Οίκο να επηρεάσει ακόμη και το χρηματιστήριο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS