ΑρχικήinetMcAfee κοντά σε μια οριστική συμφωνία για την αγορά της Stonesoft

McAfee κοντά σε μια οριστική συμφωνία για την αγορά της Stonesoft

Η McAfee είναι κοντά σε μια οριστική συμφωνία για την αγορά της Stonesoft, μιας εταιρείας που ειδικεύεται στην παροχή λύσεων ασφάλειας του κυβερνοχώρου, όπως τα συστήματα πρόληψης της φοροδιαφυγής, firewalls επόμενης γενιάς  αλλά και υπηρεσίες SSL VPN.

mcafee-stonesoftΗ Stonesoft θα λάβει γύρω στα 389 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή  296 εκατομμύρια ευρώ.

McAfee είναι πεπεισμένη ότι η εξαγορά της Stonesoft – η οποία διαθέτει σήμερα πάνω από 6.500 πελάτες σε όλο τον κόσμο – θα τους επιτρέψει να βελτιώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, κυρίως επειδή οι firewall υπηρεσίες της Stonesoft έχουν μεγάλη ζήτηση το τελευταίο διάστημα.

“Με την επικείμενη προσθήκη νέων προϊόντων και των υπηρεσιών από την Stonesoft, η McAfee κάνει μια σημαντική επένδυση στην τεχνολογία firewall επόμενης γενιάς. Οι νέες υπηρεσίες θεωρούνται αναγκαίες για τις αναδυόμενες ανάγκες των πελατών σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο διαδικτυακών απειλών”, σχολίασε ο Michael DeCesare, πρόεδρος της McAfee.

“Η Stonesoft είναι μια κορυφαία και πρωτοπόρος εταιρεία σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς. Σχεδιάζουμε να ενσωματώσουμε τις υπηρεσίες της Stonesoft με τα προϊόντα McAfee. ”

Η Stonesoft θα επωφεληθεί επίσης αρκετά από την κίνηση αυτή, επειδή η πελατειακή της βάση θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει η McAfee.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS