ΑρχικήsecurityAnonymous #OpGTMO Να κλείσει το Γκουαντάναμο

Anonymous #OpGTMO Να κλείσει το Γκουαντάναμο

Η αμφιλεγόμενη φυλακή του Γουαντάναμο έχει κάνει πολλά πρωτοσέλιδα τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγω της πρόσφατης απεργίας πείνας. Ορισμένοι χακτιβιστές  από τους Anonymous έχουν αποφασίσει να πάρουν θέση και έτσι ξεκίνησαν μια νέα επιχείρηση που ονόμασαν επιχείρηση Γκουαντάναμο (#OpGTMO).

GuantanamoΜε ένα βίντεο που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα, οι hackers προτρέψουν τους οπαδούς τους να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία τους που θα γίνει μεταξύ Μαΐου 17 και 19 Μαΐου.

“Ήρθε η ώρα για την κυβέρνηση Ομπάμα να ομολογήσει ότι το Γκουαντάναμο είναι ντροπή για κάθε πολιτισμένη χώρα που σέβεται το κράτος δικαίου. Το Γκουαντάναμο πρέπει να κλείσει αμέσως, και οι κρατούμενοι θα πρέπει είτε να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους ή να τους δοθεί μια δίκαιη δίκη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, ” δηλώνουν οι hackers.

“Το Γκουαντάναμο είναι μια συνεχές έγκλημα πολέμου. Οι Anonymous δεν θα ανεχθούν άλλο αυτή την κτηνωδία.”

“Είμαστε εξοργισμένοι. Εμείς οι Anonymous, δεν θα επιτρέψουμε στην πιο ακριβή φυλακή στη γη να λειτουργεί χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στους διεθνείς νόμους. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους απεργούς πείνας του Γκουαντάναμο. Να κλείσει το Γκουαντάναμο”.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS