ΑρχικήinetH Apple θέλει να δει το πηγαίο κώδικα του Android σε μήνυση...

H Apple θέλει να δει το πηγαίο κώδικα του Android σε μήνυση για παραβίαση πατέντας κατά της Samsung

apple-vs-android

H Apple θέλει να δει έγγραφα σχετικά με το πηγαίο κωδικά του Android, σε μια μήνυση για παραβίαση πατέντας κατά της Samsung. H εταιρεία του Cupertino ζήτησε από το δικαστή Paul S. Grewal να αναγκάσει τη Google να τους παραδώσει τις πληροφορίες, η οποία τις παρακρατεί χωρίς να επιτρέπετε, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ως μέρος της δεύτερης υπόθεσης για παραβίαση πατέντας κατά της Samsung, η Apple λέει ότι το Android παρέχει μη αδειοδοτημένες λειτουργίες σε όλες τις συσκευές της Samsung. Γιαυτό και η εταιρεία θέλει να δει τα έγγραφα τα οποία αφορούν το πηγαίο κώδικα του λειτουργικού.

“Έχει να κάνει με τη διαφάνεια” είπε ο Mark Lyon, δικηγόρος της Apple, χθες στο δικαστήριο. “Υποψιαζόμαστε ότι δεν κάνουν πλήρη έρευνα.”

Ο Matthew Warren, δικηγόρος της Google ο οποίος αντιπροσωπεύει και τη Samsung, διαφωνεί με τη στρατηγική της Apple και λέει ότι η Google δεν έχει σχέση με την υπόθεση, επιμένοντας ότι η Google σαν τρίτος δεν έχει τις ίδιες νομικές υποχρεώσεις με την Apple και τη Samsung.

Επιπλέον, ο Warren σημειώνει ότι αν δώσουν τα έγγραφα στην Apple, τότε η Google είναι σαν να παρέχει στην εταιρεία μια ματιά από το μέλλον του Android δίνοντας της ιδέες για το πως να συνεχίσει με το δικό της λειτουργικό.

Η δεύτερη αυτή αγωγή ακολουθεί την αρχική μάχη της Apple εναντίων της Samsung όπου η δεύτερη αναγκάζετε να δώσει 1 δισ. δολάρια σε ζημιές στη πρώτη, που ωστόσο μειώθηκαν στα 639 εκατομμύρια από τη δικαστή Lucy Koh που ζήτησε να ξανά γίνει από την αρχή η δίκη το Νοέμβριο.

 

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS