ΑρχικήinetΦήμες λένε πως η Sharp αρχίζει την παραγωγή οθονών για το “iPhone...

Φήμες λένε πως η Sharp αρχίζει την παραγωγή οθονών για το “iPhone 5S” τον Ιούνιο

iphone5s-color

Η Sharp η γνωστή ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η επιλεγμένη εταιρεία που θα ξεκινήσει την παραγωγή LCD πάνελς για το λεγόμενο 5S iPhone στις αρχές του ερχόμενου μήνα. Σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα  Nikkan Kogyo Shimbun η Sharp έχει προγραμματίσει με κωδική ονομασία Kameyama Plant No. 1 την έναρξη της παραγωγής οθονών για το επόμενης γενιάς iPhone.

H Sharp έιναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές οθονών και συνεργάτης της Apple και είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Samsung αν και κατέχει ένα σημαντικό πόσο συμμετοχής. Εκτός από την Sharp η Nikkan Kogyo Shimbun αναφέρει πως σε συζητήσεις με την Apple βρίσκoνται και με τις LG Display και  Japan Display για την κατασκευή οθονών του iPhone 5S. Η  Seoul-based LG Display είναι γνωστή ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής LCD πάνελ παγκοσμίως. Η Japan Display όπως σημειώνεται από την Apple, είναι μια εταιρεία που συνδιάζει τις επιχειρήσεις πάνελ των  Sony, Hitachi και Toshiba.

Ενώ αρχικά φημολογούνταν πως το iPhone 5S θα κυκλοφορούσε νωρίς το καλοκαίρι οι φήμες μεταφέρονται για το Φθινόπωρο. Αναμένεται να έρθει σε επιπλέον χρώματα και να διαθέτει αναβαθμισμένο επεξεργαστή καθώς και αναβαθμισμένη κάμερα. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που φημολογείται πως θα διαθέτει είναι το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων. Βήμα Βήμα η Apple απομακρύνεται από την Samsung τον άλλο κύριο προμηθευτή της.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS