ΑρχικήinetDemonoid και πάλι online κάτω από νέο domain

Demonoid και πάλι online κάτω από νέο domain

Ο κόσμος των torrent χαμογελάει μετά την είδηση ​​ότι Demonoid κατά κάποιο τρόπο αναστήθηκε κάτω από το νέο domain D2.vu. Ωστόσο, η ιστοσελίδα βγήκε γρήγορα εκτός λειτουργίας από τον hosting provider στις ΗΠΑ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι φιλοξενούσε malware. Η ιστοσελίδα όμως τώρα είναι και πάλι online φιλοξενούμενη σε νέο provider. Το TorrentFreak βρήκε τους admins, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν έχουν καμία κακόβουλη πρόθεση και απλά θέλουν να φέρουν την γνωστή στον κόσμο του torrent κοινότητα πίσω στη διάθεση του κοινού. Ενώ εξακολουθεί να υπάρχει αβεβαιότητα για την νέα ιστοσελίδα, ένα πράγμα είναι απολύτως σαφές – έχουν την παλιά βάση δεδομένων του Demonoid.

d2Από χθες το πρωί έρχονται emails που όλα αναφέρουν το ίδιο πράγμα – το μεγάλο Demonoid φαίνεται να είναι πίσω, αλλά μήπως είναι κάποια παγίδα;

Το TorrentFreak μίλησε με τον υπεύθυνο της πρώτης εταιρείας που φιλοξένησε το D2.vu. Η εταιρεία που ονομάζεται RamNode και ο ιδιοκτήτης Nick ανέφερε ότι το D2.vu φαινόταν να φιλοξενεί κακόβουλο λογισμικό αλλά : “Είναι πιθανό ότι προέρχεται από κάποια διαφήμιση που προβάλλεται στην ιστοσελίδα και προκαλεί ψεύτικες προειδοποιήσεις για malware.”

Τώρα, 24 ώρες αργότερα, το D2.vu είναι και πάλι online φιλοξενούμενο από μια νέα εταιρεία στις ΗΠΑ.

Οι διαχειριστές της σελίδας ανέφεραν στο Torrentfreak ότι διαθέτουν την βάση δεδομένων του γνωστού μας Demonoid και ότι οι παλιοί εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με το παλιό username και password.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS