Αρχικήinet4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών 2013

4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών 2013

4ext

3-5 Ιουνίου 2013 Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Μετρό Σύνταγμα

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της 4ης έκθεσης Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών που θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουνίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.
Η έκθεση στοχεύει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και την ενημέρωση του πολυπληθούς κοινού των επιβατών του Μετρό για τους καλοκαιρινούς προορισμούς εν όψη των καλοκαιρινών διακοπών.
Η έκθεση είναι η μοναδική που διεξάγεται φέτος με αυτό τον σκοπό και αποτελεί συνέχεια των διοργανώσεων του 2009, 2010, 2011.

5ext

Μεγάλος Χορηγός είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία (έως 11/5/2013) των νήσων: ΚΕΑ, ΚΥΘΝΟ, ΣΥΡΟ, ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΑΝΔΡΟΣ, ΣΙΚΙΝΟ, ΑΜΟΡΓΟ, ΤΗΝΟ.

Χορηγός Επικοινωνίας

secnews.gr

Επίσης συμμετοχή έως 10/5/2013 έχουν δηλώσει και οι παρακάτω εκθέτες: Άγιος Νικόλαος, Εξ. Συλ. Πλατύ Γιαλού Σίφνου, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, Ένωση Ξεν/χων Τριφυλίας, Λουτράκι Thermal Spa, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Ε.Τ.Α.Π Δήμου Πόρου, Αγκιστρίου, Αίγινας, Σπετσών, Ύδρας, Γορτυνίας, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Περιφερειακή Ενώτητα Μαγνησίας-Σποράδων, Βόλου, κ.α.
Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ

6ext
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://tourismfest.verticom.gr, επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS