ΑρχικήinetZorin OS Linux για χρήστες που συμπαθούν τα Windows

Zorin OS Linux για χρήστες που συμπαθούν τα Windows

Το Zorin OS είναι ένα πολυ-λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες των Windows που επιθυμούν να αλλάξουν λειτουργικό και να χρησιμοποιήσουν Linux αλλά θέλουν να έχουν μια εύκολη και ομαλή μετάβαση. Είναι βασισμένο στο Ubuntu το οποίο είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Linux στον κόσμο.
zorin-os-screenshotΤο Zorin OS δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία. Σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε μαζί με το τρέχον λειτουργικό σας σύστημά, αν δεν θέλετε να κάνετε κανονική εγκατάσταση και να εκτελέσετε προγράμματα των Windows στο Zorin OS με τη βοήθεια του WINE ή το  PlayOnLinux.
Χάρη στο Zorin OS θα σταματήσετε να ανησυχείτε για ιούς των Windows ή για κάποιο δυσάρεστο malware. Και όταν προκύπτει κάποια πιθανή απειλή ασφαλείας, οι ενημερώσεις λογισμικού είναι συνήθως θέμα ωρών.

Δείτε την παρουσίαση του λειτουργικού στην επίσημη σελίδα τους.

 

Zorin OS 6.3 Core is the standard desktop version of Zorin OS.

Download 32 bit
Zorin OS 6.3
Core (1.4 GB)
Download 64 bit
Zorin OS 6.3
Core (1.5 GB)

 

 

 

 

 

MD5sums:             708fceae329d52e022371c38fffbd10d   |  af3512b5733518b23bb61dc8bd673ee5

Disclaimer: Zorin OS includes some software (e.g. media codecs etc.) for countries whose legislation doesn’t allow software patents to be enforced. It is your responsibility to know your own country’s legislation. If you live in a country where the legislation recognizes software patents we ask you not to download this software.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS