ΑρχικήsecurityΕιδικός ασφαλείας: Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις για τον ΙΕ ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε...

Ειδικός ασφαλείας: Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις για τον ΙΕ ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε άλλο browser

Χθες η Microsoft κυκλοφόρησε νέα patches για την ασφαλεία του Internet Explorer, προσπαθώντας να επιδιορθώσει τρωτά σημεία που θα εξέθεταν τα δεδομένα των χρηστών σε περίπτωση επιτυχούς επίθεσης.

Internet ExplorerΗ εγκατάσταση αυτών των ενημερώσεων είναι κάτι πολύ σημαντικό, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε Mozilla Firefox ή Google Chrome, ανεφέρε ο Marc Maiffret, διευθύνων σύμβουλος τεχνολογίας της BeyondTrust, στο V3, καθώς ορισμένες από τις εγκατεστημένες εφαρμογές μπορεί να εξακολουθούν να βασίζονται στον Internet Explorer αφού το έχουν σαν πρόγραμμα περιήγησης από προεπιλογή.

Έχουμε πολλούς πελάτες που τρέχουν τον Chrome. Θα πρέπει να είστε σίγουροι είναι ότι όχι μόνο εγκαταστήσατε τον Chrome εγκατασταθεί, αλλά και να  βεβαιωθείτε ότι ο προεπιλεγμένος browser σας, και όχι μόνο ένας browser στον υπολογιστή σας “.

Εδώ που τα “λέμε” έχει δίκιο. Για να είστε αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Γιατί να μην εγκαταστήσετε όλες τις ενημερώσεις; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για έναν ασφαλή (όσο γίνεται)  υπολογιστή

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS