ΑρχικήinetAυτός είναι ο νικητής της $10,000 iTunes gift card της Apple

Aυτός είναι ο νικητής της $10,000 iTunes gift card της Apple

Brandon-Ashmore

Την Τετάρτη η Apple ανακοίνωσε πως επιτευχθεί ο στόχος των 50 δισεκατομμύριων λήψεων και χθές το πρωί ανακοίνωσε την τυχερή εφαρμογή. Συγκεκριμένα είναι η saythesamething όπως σας είχαμε αναφέρει και ο τυχερός  ο Brandon Ashmore από το Mentor του Οχάιο. Ο Brandon είναι 21 ετών και σπουδάζει επιστήμη υπολογιστών στο κολέγιο του Lakeland.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με την Apple οι χρήστες κατέβαζαν τόσο για iPhone, iPad και iPod touch περίπου 800 εφαρμογές ανά δευτερόλεπτο όποτε κάποιος θα έπρεπε να έχει μεγάλη τύχη για να είναι η δική του η εφαρμογή η 50 δισ. λήψη.

Ο νεαρός νικητής μίλησε σήμερα στο NewsChannel5 για το πως αισθάνεται έχοντας πλέον στα χέρια του μια $10,000 iTunes gift card. Αρχικά ερωτήθηκε αν γνώριζε για το διαγωνισμό και αν είχε καταστρώσει κάποιο πλάνο την ώρα που πλησίαζαν οι 50 δις λήψεις. Ο Brandon απάντησε πως γνώριζε για τον διαγωνισμό όντως αλλά δεν περίμενε ποτέ πως θα κερδίσει. Σαν σχέδιο αποφάσισε να μην κάνει λήψεις από την Δευτέρα και έπειτα και να τις κάνει απλά μαζεμένες εκείνη την στιγμή. Μη φανταστείτε πολλές, 4 λήψεις έκανε μόνο αλλά είναι αυτό που λένε αν έχεις τύχη διάβαινε.

Όταν η Apple επικοινώνησε μαζί του για να του ανακοινώσει πως είναι ο μεγάλος νικητής νόμιζε πως κάποιος κολλητός του έκανε πλάκα και σχεδόν έκλεισε το τηλέφωνο. Για να τον πείσει ο υπάλληλος της Apple χρειάστηκε να του αναφέρει πολλά από τα προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού του στην Apple!

O νεαρός Brandon τέλειωσε δηλώνοντας πως ακόμη δεν το έχει συνειδητοποιήσει και πως δεν έχει αποφασίσει πως θα ξοδέψει το μεγάλο του έπαθλο.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS