ΑρχικήinetΤο Πειρατικό Κόμμα του Καναδά καταγγέλλει Αστυνομία και Κυβέρνηση για πειρατεία

Το Πειρατικό Κόμμα του Καναδά καταγγέλλει Αστυνομία και Κυβέρνηση για πειρατεία

pirate kanadianΕνώ τα κινηματογραφικά στούντιο έχουν καταθέσει χιλιάδες μηνύσεις κατά της «πειρατείας» το Πειρατικό Κόμμα στον Καναδά αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στο τι συνηθίζουν να κατεβάζουν οι εργαζόμενοι στην καναδική αστυνομία αλλά και στην τωρινή κυβέρνηση. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι υπήρχαν πάρα πολλοί downloaders από την πλευρά των αρχών. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους πολίτες, η πειρατεία για αυτούς είναι νόμιμη!

Σε παλαιότερες δημοσιεύσεις είχαμε αναφέρει ότι έχουν ανακαλυφθεί «πειρατές» στα πιο ασυνήθιστα μέρη, από το FBI, μέσα σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά και από το Βατικανό.

Εμπνευσμένο από τις αποκαλύψεις αυτές, η καναδική Πειρατικό Κόμμα αποφάσισε να ευρευνήσει τις συνήθειες λήψης της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αστυνομικών, αναφέρει το Torrentfreak.

Το τελευταίο διάστημα με την βοήθεια της Canipre πολλά κινηματογραφικά στούντιο ετοιμάζονται να μηνύσουν χιλιάδες συνδρομητές στο Internet. Είναι ενδιαφέρον, να παρακολουθήσουμε το τι θα γίνει με τα συμπεράσματα του Κόμματος Πειρατών που δείχνουν ότι ακόμη και η βασιλική καναδική έφιππη αστυνομία (RCMP) και η κυβερνητική Industry Canada θα μπορούσαν να αποτελούν εν δυνάμει στόχους.

[quote]”Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιος είναι υπεύθυνος για τη λήψη πειρατικού υλικού, αν ήταν υπάλληλος, ή κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος, ή πάλι κάποιο άτομο που χρησιμοποιούσε μια ξεκλείδωτη ασύρματη σύνδεση. Για αυτό το λόγο οι μηνύσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ευσταθούν – δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη μέθοδος που να λέει που πραγματικά ποιοςς παραβίασε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ” αναφέρει ο Travis McCrea, ηγέτης του Κόμματος των Πειρατών στον Καναδά.[/quote]

Παρακάτω παρουσιάζονται τα στοιχεία που ενοχοποιούν τις Καναδικές Αρχές οι οποίες φαίνεται να προτιμούν δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS