ΑρχικήinetΗ Yahoo ενέκρινε την εξαγορά του Tumblr για 1,1 δις δολάρια

Η Yahoo ενέκρινε την εξαγορά του Tumblr για 1,1 δις δολάρια

YahooTumblrΗ Yahoo φαίνεται να είναι έτοιμη να κάνει μεγαλύτερη της αγορά από τότε που η Marissa Mayer έγινε CEO της  εταιρεία τον Ιούλιο του 2012. Το AllThingsD.com αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο της Yahoo ενέκρινε την φημολογούμενη εξαγορά της υπηρεσίας blogging Tumblr στη ευκαταφρόνητη τιμή των 1,1 δισ. δολαρίων.
Η επίσημη ανακοίνωση για την έγκρισή του συμβουλίου θα γίνει αύριο Δευτέρα σε Δελτίο Τύπου της εταιρείας η οποία μόλις ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει “κάτι το πολύ ιδιαίτερο” αναφέρει το neowin. Ενώ μερικές δημοσιεύσεις ισχυρίζονται ότι η Yahoo επρόκειτο να αποκαλύψει κάτι σχετικό με την υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών Flickr , η αγορά του Tumblr μάλλον είναι γεγονός (εκτός απροόπτου). Το AllThingsD αναφέρει επίσης ότι η Yahoo δεν ήταν ο μόνος ενδιαφερόμενος για την αγορά του Tumblr καθώς οι φήμες ανέφεραν ότι το Facebook και η Microsoft είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά του Tumblr.

Η Yahoo χρειαζόταν να αυξήσει το κοινό της με μια νεότερη γενιά χρηστών και με την προσθήκη του Tumblr στο δίκτυο των sites της θα το καταφέρει μια χαρά. Η υπηρεσία, η οποία ξεκίνησε το 2007, έχει σήμερα περίπου 108 εκατομμύρια blogs και 100 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Το Tumblr είναι εξαιρετικά δημοφιλής ιστοσελίδα στους νέους κάτι το οποίο επιδίωκε η Yahoo.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS