ΑρχικήsecurityDDoS προς ενοικίαση με επιτηρητή το FBI

DDoS προς ενοικίαση με επιτηρητή το FBI

ddos 4 rentΣύμφωνα με δημοσιεύσεις ξένων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων που ασχολούνται με νέα τεχνολογίας υπάρχει site που δέχεται πληρωμές για να εκτελέσει επιθέσεις με μέθοδο DDoS. Έχει και συνέχεια… Η ίδια ιστοσελίδα φιλοξενεί ένα backdoor που παρακολουθείται ενεργά από το FBI.
Η ιστοσελίδα Ragebooter.net είναι ένα από τα πολλά sites που δέχεται αιτήσεις για να εκτελέσει επιθέσεις DDoS, αναφέρει ο δημοσιογράφος Brian Krebs από την KrebsonSecurity. Η ιστοσελίδα, η οποία δέχεται πληρωμές με PayPal, χρησιμοποιεί τις επιθέσεις τύπου DNS reflection.

Ο Krebs μετά από έρευνα ανακάλυψε ότι διαχειριστής του site είναι ο Justin Poland από το Memphis, του Tennessee. Ο δημοσιογράφος κατάφερε και του πήρε μια συνέντευξη βρίσκοντας τον Poland χωρίς καμία διάθεση για να απολογηθεί.

“Δεδομένου ότι είναι μια δημόσια υπηρεσία που πραγματοποιεί δημόσιες σύνδεσεις με άλλους δημόσιους servers αυτό δεν είναι παράνομο,” ανέφερε ο Poland. Και συνέχισε:

“Εργάζομαι επίσης και για το FBI, κάθε Τρίτη στις 13:00, ώρα Μέμφις. Μου επιτρέπουν να συνεχίζω με αυτή η επιχείρηση. Το FBI χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα για να καταγράφουν τις IPS των online χρηστών.”

Αυτό για μας ονομάζεται θράσος! Όχι μόνο παραδέχεται ανοιχτά το γεγονός ότι πουλάει υπηρεσίες για να βλάψει ιστοσελίδες άλλων, αλλά αναφέρει ότι το κάνει με την στήριξη του FBI!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS