ΑρχικήUpdatesAOC LED-backlit νέα κατηγορία οθονών

AOC LED-backlit νέα κατηγορία οθονών

Η τάση στις οθόνες Η/Υ οδηγείται σε όλο και μεγαλύτερες αναλύσεις και διαστάσεις 61εκ έως 68,6εκ (24″ έως 27″).
Ωστόσο, η κατηγορία οθονών 49,5εκ (19,5″) εξακολουθεί να εκπροσωπεί  ένα πολύ σημαντικό ποσοστό πωλήσεων σε όλη την Ευρώπη. Έτσι, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία αυτή παρουσιάζοντας 6 ανταγωνιστικά μοντέλα. Οι νέες οθόνες προέρχονται από τις πολύ επιτυχημένες σειρές 50, 60 και 70 και υπογραμμίζουν τη σαφή δέσμευση της εταιρίας στους χρήστες οικιακών και επαγγελματικών οθονών.

Νέα κατηγορία προϊόντων
Με τη νέα σειρά οθονών LED-backlit, η AOC έχει σκοπό να ταρακουνήσει την αγορά των 49,5 εκ (19,5 “). Τα νέα μοντέλα, αν και λίγο μικρότερα από τη διαδεδομένη διάσταση των 50,8 εκ. (20 “), θα είναι διαθέσιμα σε αισθητά χαμηλότερες τιμές.
aoc e2070Swn

Υψηλότερη ανάλυση για περισσότερη ευκολία:
οι νέες οθόνες 49,5 εκ (19,5”) από την AOC

Μια οθόνη ιδανική για το σπίτι και το γραφείο
Οι οθόνες LED-backlit έχουν σχεδιαστεί για τις βασικές εφαρμογές, όπως εργασία σε κείμενα και πίνακες, σερφάρισμα στο διαδίκτυο και αναπαραγωγή  web βίντεο. Με ανάλυση WSXGA 1600 x 900 pixels, οι κομψές οθόνες άνετα υπερτερούν  σε σύγκριση με τα WXGA(1366Χ768) panels που συνήθως χρησιμοποιούνται σε αυτή την κατηγορία. Με 37% περισσότερα pixels, οι χρήστες θα επωφεληθούν από τη γραφική λεπτομέρεια και τις εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο. Χάρη στην ανάλυση WSXGA και τον αναλογικά περισσότερο χώρο για τα παράθυρα εφαρμογών, η εργασία σε αυτές τις οθόνες είναι πολύ πιο άνετη.

Η αποτελεσματική τεχνολογία LED
Όλες οι οθόνες 19,5 ιντσών διαθέτουν TN panel υψηλής ενεργειακής απόδοσης και LED backlights τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον οι οθόνες επιτρέπουν σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, καθώς και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα μοντέλα 50 και 60ID διαθέτουν φωτεινότητα  250 cd / m² (το μοντέλο 70ID μοντέλο θα προσφέρει 200 cd / m²), τυπική αντίθεση 1.000:1 (δυναμική: 20.000.000:1) και χρόνο απόκρισης 5 ms για ζωντανές  και καθαρές εικόνες. Ορισμένα μοντέλα προσφέρουν προαιρετική θύρα DVI, ενσωματωμένα ηχεία και πρόσθετα εργονομικά χαρακτηριστικά.

Οι οθόνες της AOC είναι άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS