ΑρχικήinetΚερδίστε δωρεάν 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 12.5

Κερδίστε δωρεάν 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 12.5

Το iGuRu.gr σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού Ashampoo θα σας προσφέρει το επόμενο διάστημα 3 διαφορετικά προϊόντα με πέντε άδειες χρήσης για το καθένα από αυτά. Αυτό σημαίνει ότι 15 τυχεροί θα αποκτήσουν δωρεάν 3 διαφορετικά προιόντα της εταιρείας.

Κάντε like και στην σελίδα μας στο Facebook, ή ακολουθήστε μας στο Twitter ή στο Google+ και κερδίστε 5 άδειες χρήσης της γνωστής εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 12.5.

Οι χρήστες που ήδη μας ακολουθούν ή έχουν κάνει like στην σελίδα μας, μπορούν να κάνουν like,  retweet ή (+) την δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα.

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μία εφαρμογή στην full έκδοση.

[box style=”red warning rounded” ]Προσοχή! Τα likes θα πρέπει να γίνονται στην σελίδα μας στο Facebook (ή γενικότερα στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων) για να μπορέσουμε να καταγράψουμε τα ονόματα για την κλήρωση. Όποιος κάνει “like” σε αυτή εδώ την δημοσίευση δεν θα μπορούμε να εξακριβώσουμε το όνομα του.

Αν θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σελίδα, αφήστε ένα σχόλιο[/box]

Η Ashampoo Burning Studio 12 είναι μία βραβευμένη εφαρμογή εγγραφής που μπορεί να να “κάψει”, να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να επεξεργαστεί όλα σας τα έγγραφα, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική σας.

Η κλήρωση θα γίνει Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8 το βράδυ.

burning_studio_12

What is Ashampoo Burning Studio 12?

 

Ashampoo Burning Studio 12 is our award-winning one-stop burning application to burn, backup and process all your documents, photos, videos and music. The only burning software you will ever need!

 

  • Backup or burn your files to Blu-ray, DVD or CD
  • Author and create slideshow and video discs
  • Create music CDs and MP3/WMA discs
  • Design booklets and covers
  • Create and browse disc images

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS