ΑρχικήsecurityHacked η ιστοσελίδα του CNN

Hacked η ιστοσελίδα του CNN

Ένας hacker που χρησιμοποιεί σαν ψευδώνυμο στο twitter το @Reckz0r ισχυρίζεται ότι παραβίασε την ιστοσελίδα του CNN και έχει δώσει στην δημοσιότητα δεδομένα.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε στο pastebin (http://pastebin.com/YQLv6t3E) περιλαμβάνουν στοιχεία από την βάση δεδομένων, του server καθώς και ονόματα με κρυπτογραφημένους τους κωδικούς σύνδεσης 9 λογαριασμών.

επειδή είναι ένα μάτσο f**ng faggots προσπαθούν να διαδώσουν ψευδείς ειδήσεις, για την 9 το / 11 είναι την 24 /7. Σέβομαι την Παλαιστινιακή αδελφότητα, και όπως φαίνεται το CNN είναι στο πλευρό του Ισραήλ. ανέφερε ο hacker σαν αιτιολόγηση της επίθεσης.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει αναρτήσει τέσσερα άρθρα στο subdomain edition.cnn.com. Δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε αυτά που ισχυρίζεται καθώς το CNN θα πρέπει να “κατέβασε” τα άρθρα. Το Cyber ​​War όμως αναφέρει ότι ο hacker του έδωσε τις λεπτομέρειες της ευπάθειας που χρησιμοποίησε για να αποκτήσει πρόσβαση στην σελίδα, αναφέρει το ehackingnews.

Ο hacker παρείχε επίσης ένα screenshoot από το άρθρο που δημοσίευσε: “Ο Bill Gates τρομοκρατεί τα παιδιά με ένεση δηλητηρίου“. Τα άρθρα όπως αναφέραμε έχουν αφαιρεθεί.

cnn-hack

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS