ΑρχικήsecurityΤι μπορεί να γίνει με ένα Tweet, ειδικά αν είσαι παράνομος αλλά...

Τι μπορεί να γίνει με ένα Tweet, ειδικά αν είσαι παράνομος αλλά και περήφανος

Η ιστορία μας ξεκινά την Κυριακή στο Norwich της Αγγλίας, όπου είχε διεξαχθεί μια προγραμματισμένη ποδηλατοδρομία, η Boudicca Sportive. Οι εντάσεις μεταξύ των ποδηλατών και των οδηγών αυτοκινήτων είναι γνωστές σε όλον το κόσμο αλλά ένα tweet από την @ EmmaWay20 οδήγησαν τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο:

emmaway

Η Way ανέφερε ότι χτύπησε έναν ποδηλάτη και τον πέταξε από το ποδήλατο, “έχω δικαιώματα στον δρόμο, αυτοί δεν πληρώνουν φόρους”

Η Way μάλλον σκέφτηκε να διασκεδάσει με τους  φίλους της δημοσιεύοντας το κατόρθωμα της με τον ποδηλάτη, αλλά δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να αναμένει την απάντηση από τον λογαριασμό του αστυνομικού τμήματος του Νόριτς:

[tweet_embed id=336173950537179136]

Φαίνεται ότι ορισμένοι που είδαν το tweet ειδοποίησαν την αστυνομία.

Το tweet έχει πλέον διαγραφεί, ίσως να ήταν ένα κρύο αστείο, ή μπορεί να χτύπησε πραγματικά κάποιος. Αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Ο ποδηλάτης Toby Hockley ανέφερε στο BBC ότι έφυγε από το όχημα του, όταν χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, όταν έτρεχε στην εκδήλωση Boudicca Sportive της Κυριακής.

Ήρθε από το πλάι του δρόμου, και με χτύπησε σκληρά πραγματικά σκληρά, είμαι τυχερός που είναι ζωντανός.”

Ο Hockley ανέφερε ότι αρχικά δεν ήθελε να πει τίποτα σχετικά με το ατύχημα, για να μην ανησυχήσει την φίλη του, μέχρι που έμαθε για το tweet της Way, αναφέρει το mashable.

Αστυνομία συνεχίσει να διερευνά την υπόθεση, και η λογιστική εταιρεία Larking Gowen, όπου εργάζεται η Way εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:


Να είστε βέβαιοι ότι η επιχείρηση μας δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Παίρνουμε τα γεγονότα πολύ σοβαρά, θα διεξάγουμε μια πλήρη και λεπτομερή έρευνα και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα. Έχουμε ήδη μιλήσει σττην αστυνομία του Norfolk.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS