ΑρχικήinetΟ Tim Cook επιβεβαίωσε πως Mac θα κατασκευάζονται πλέον και στο Τέξας...

Ο Tim Cook επιβεβαίωσε πως Mac θα κατασκευάζονται πλέον και στο Τέξας της Αμερικής

banner-made-in-usa

Χθες καλύψαμε αναλυτικά την κλήση της Apple που εκπροσωπήθηκε κυρίως από τον CEO της Tim Cook ενώπιον της γερουσίας για το “σκάνδαλο¨των φοροαπαλλαγών της εταιρείας. Πολλά ειπώθηκαν και μάλιστα σε έντονους πολλές φορές τόνους και από τις δύο πλευρές με τον Tim Cook να αμύνεται των θέσεων της Apple.

Σε αυτά που ελέχθησαν λοιπόν ξεχώρισε και η αποκάλυψη του Tim Cook πως η Apple θα τονώσει την Αμερικανική οικονομία περισσότερο μεταφέροντας μέρος της κατασκευαστικής της δυναμικής από την Ασία στην χώρα και συγκεκριμένα στο Τέξας.

Η Apple λοιπόν επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι ήδη έχει επενδύσει $100 εκατομμύρια για να ξεκινήσει η δημιουργία εργοστασίων στο Τέξας όχι μόνο για συναρμολόγηση Mac αλλά και για την ίδια τους την κατασκευή με εξαρτήματα τους να έρχονται από άλλες περιοχές και προμηθευτές στην Αμερική.

“We’re investing $100 million to build a Mac product line here in the U.S.,” Cook said. “The product will be assembled in Texas, include components made in Illinois and Florida, and rely on equipment produced in Kentucky and Michigan.”

Σύντομα λοιπόν το επόμενο Mac σας θα μπορεί στο πίσω μέρος του να αναγράφει “Made in Texas USA”

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS