ΑρχικήinetH Intel προσλαμβάνει πρώην αντιπρόεδρο της Apple για να ηγηθεί μιας νέας...

H Intel προσλαμβάνει πρώην αντιπρόεδρο της Apple για να ηγηθεί μιας νέας “Smart Devices” ομάδας

mike-bell-intel

H Intel έχασε την ευκαιρία να φτιάξει τον επεξεργαστή για το πρώτο iPhone, ωστόσο η εταιρεία δουλεύει σκληρά ώστε να μην μείνει εκτός παιχνιδιού, γιαυτό και προσέλαβε ένα παλιό ταλέντο της Apple.

Για να ηγηθεί μια νέα ομάδα που θα ασχολείται με τις έξυπνες συσκευές, η Intel προσέλαβε τον πρώην αντιπρόεδρο της Apple, Mike Bell.

O Bell και η ομάδα του θα ασχοληθούν με τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες και τα ultra-mobile προϊόντα. O Mike δούλευε για την Apple για 16 χρόνια, πριν πάει στην Palm.

Σε δήλωση της η Intel στο All Things D είπε το εξής:

Η ομάδα θα αναλάβει να να μετατρέψει καινοτόμα τεχνολογία και επιχειρηματικά μοντέλα σε προϊόντα τα οποία θα ηγηθούν της αγοράς.

Απ’ ότι φαίνεται ο Bell θα δουλεύει πάνω σε τρόπους ώστε τα τσιπ της Intel να βρεθούν σε συσκευές του μέλλοντος, κάτι το οποίο είναι αρκετά πιο δύσκολο απ’ ότι πίστευε αρχικά η εταιρεία.

Η Intel κυριαρχεί στους επεξεργαστές των υπολογιστών εδώ και μια δεκαετία, ωστόσο δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με smartphone και tablet. Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, και επειδή τα smartphone και τα tablet έχουν αυξημένες πωλήσεις, αποφάσισε τώρα, έστω και λίγο αργά, να μπει στο παιχνίδι και να μην αφήσει τις υπόλοιπες εταιρείες μόνες τους.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS