ΑρχικήinetΗ Google Maps στα νησιά Γκαλαπάγκος (εκπληκτικές φωτογραφίες)

Η Google Maps στα νησιά Γκαλαπάγκος (εκπληκτικές φωτογραφίες)

Η Google Maps μόλις ανακοίνωσε από το Twitter ότι εκπληκτικές φωτογραφίες από τα νησιά Γκαλαπάγκος προστέθηκαν στους χάρτες της. Η επίσημη ανακοίνωση στο blog της αναφέρει:

 

[quote]

Τα νησιά Γκαλαπάγκος είναι μερικά από τα πιο μοναδικά οικοσυστήματα στον κόσμο. Εξερευνητές και οι επιστήμονες μελετούν και θαυμάζουν αυτά τα νησιά, που έγινε διάσημα από τον Κάρολο Δαρβίνο. Η κυβέρνηση του Ισημερινού, οι τοπικές οικολογικές ομάδες και επιστήμονες εργάζονται για την προστασία των Γκαλαπάγκος από απειλές που προέρχονται από χωροκατακτητικά είδη, τη κλιματική αλλαγή και άλλες ανθρώπινες επιδράσεις.

Είναι ζωτικής σημασίας να μοιραστούμε τις φωτογραφίες αυτού του τόπου με τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να τον γνωρίσουν αλλά και για να  διατηρηθεί η μοναδική βιοποικιλότητα των νησιών. Σήμερα έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε, την έναρξη της συνεργασίας μας με το Charles Darwin Foundation (CDF), με το Galapagos National Parks Directorate (GNPD). Σας παρουσιάζουμε και τις πανοραμικές εικόνες των νησιών που έχουμε συλλέξει με το Street View Trekker. Αυτές οι εκπληκτικές εικόνες θα είναι διαθέσιμες στο Google Maps εντός του τρέχοντος έτους, ώστε όλος ο κόσμος να μπορεί να απολαύσει αυτό το απομακρυσμένο αρχιπέλαγος.

[/quote]

 

Απολαύστε μερικές από τις υπέροχες φωτογραφίες

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS