ΑρχικήsecurityHackers τιμωρούν τους οπαδούς της Westboro Baptist Church

Hackers τιμωρούν τους οπαδούς της Westboro Baptist Church

Η Westboro Baptist Church μπορεί να προσθέσει άλλη μια ομάδα στις λίστες “μίσους” της: τους hackers.

WestboroBaptistΗ χριστιανική φονταμενταλιστική ομάδα, διαβόητη για τις διαδηλώσεις με μηνύματα τύπου “Ο Θεός μισεί τους ομοφυλόφιλους (Fags)”, εγκαινίασε μια νέα ιστοσελίδα τη Δευτέρα GodHatesOklahoma.com, σχεδόν αμέσως μετά από από το χτύπημα του καταστροφικού ανεμοστρόβιλου που έπληξε την πόλη Moore, της Οκλαχόμα, και σκότωσε 24 άτομα.

Η διάρκεια ζωής της ιστοσελίδας δεν ήταν μεγάλη. Ότι περιεχόμενο είχε δημοσιευτεί αρχικά – κατά πάσα πιθανότητα κάτι το αλαζονικό σχετικά με τον τρόπο ζωής της Αμερικής και τις αμαρτίες της που τιμωρήθηκαν- έγινε hacked και αντικαταστάθηκε με μία φωτογραφία του Ιησού Χριστού να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο, μαζί με το μήνυμα:

[quote]”Westboro Faptist Church — Even Jesus Hates You.”[/quote]

“Westboro Faptist Εκκλησία – Ακόμα και ο Ιησούς σας μισεί. “(Το Faptist προέρχεται από τη λέξη «FAP,” που στην αργκό του Internet σημαίνει “αυνανίζονται”).

Η ιστοσελίδα δεν ήταν διαθέσιμη κατά τη στιγμή της συγγραφής, αλλά σύμφωνα με αναφορές, υπήρχε άλλο ένα μήνυμα κάτω από την εικόνα που ανέφερε: “Την 8η ημέρα, ο Θεός δημιούργησε τους hackers, και είδε ότι ήταν καλό. “Από το Ευαγγέλιο σύμφωνα με τον @th3j35t3r Μεταφορά σε 5 δευτερόλεπτα ……. ” Πραγματικά μετά από 5 δεύτερα οι επισκέπτες ανα-κατευθυνόταν σε μια ιστοσελίδα του Ερυθρού Σταυρού που χρησιμοποιεί για δωρεές που θα λάβουν τα θύματα του τυφώνα, όπως αναφέρει το mashable.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS