ΑρχικήinetΠιθανή συνεργασία της Microsoft με την Chrysler

Πιθανή συνεργασία της Microsoft με την Chrysler

chryslerΗ Microsoft φέρεται να είναι σε συνομιλίες με την Αμερικάνικη εταιρεία Chrysler για να γίνει ο μοναδικός πάροχος του συστήματος infotainment που είναι εγκατεστημένο στα αυτοκίνητα της, σύμφωνα με μια δημοσίευση του Automotive News.

Το Automotive News αναφέρει ότι το σύστημα 5,0 Uconnect της Microsoft, που υπάρχει ήδη στα Fiat 500L και τρέχει με Windows, θα μπορούσε να αντικαταστήσει την υπάρχουσα εφαρμογή Uconnect infotainment που διατίθεται από την Chrysler σε ορισμένα μοντέλα της, όπως το 2013 Ram 1500.

Το σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί μια οθόνη αφής 5-ιντσών υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως smartphones και tablets θα μπορούσε να υιοθετηθεί από την  Chrysler, από το επόμενο έτος, αν η διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο εταιριών προχωρήσουν ομαλά.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Microsoft έχει ως στόχο να συνδέσει το αυτοκίνητο με πάρα πολλές φορητές συσκευές, μια έκδοση του συστήματος infotainment βασισμένη στα  Windows 8 θα μπορούσε να είναι η λύση που θα εξυπηρετούσε αμφίδρομα και τις δύο εταιρείες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS