ΑρχικήsecurityHacker απειλεί την Microsoft με διαρροή αρχείων από την βάση δεδομένων της

Hacker απειλεί την Microsoft με διαρροή αρχείων από την βάση δεδομένων της

Ο SuperDaE, είναι ο Αυστραλός hacker που δημοσίευσε πριν από αρκετό καιρό τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το Xbox One και το PlayStation 4. Σήμερα αποκάλυψε ότι, αν συλληφθεί για το hacking που πραγματοποίησε στη βάση δεδομένων της Microsoft, θα αποκαλύψει στο κοινό όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε μέχρι σήμερα.

superDaEΠριν την ανακοίνωση του Xbox One από την Microsoft, είχαν εμφανιστεί αρκετές διαρροές στο διαδίκτυο, μέσω ενός hacker που χρησιμοποιεί σαν ψευδώνυμο το SuperDaE.

Ο hacker είχε πραγματοποιήσει εισβολή στη βάση δεδομένων της Microsoft και η προσπάθησε να πωλήσει ένα Xbox One dev kit. Όταν όμως, υπέπεσε στην αντίληψη των αρχών, η αυστραλιανή αστυνομία και το FBI πραγματοποίησαν ελέγχους στο σπίτι του.

Η απειλή από τον SuperDaE δημοσιεύτηκε σήμερα και αναφέρει ότι, αν συλληφθεί, θα δώσει στην δημοσιότητα μια τεράστια λίστα με λεπτομέρειες σχετικά με το Xbox One, το PlayStation 4, καθώς και αρχεία από την Epic Games και την Blizzard Entertainment.

Ο hacker έχει στήσει έναν FTP server και έναν ξεχωριστό λογαριασμό στο Twitter για αυτόν το σκοπό, εαν φυσικά του συμβεί κάτι, σύμφωνα με το Gizmodo.

[tweet_embed id=338171920950390784]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS