ΑρχικήReviewsΤο Samsung Galaxy S4 mini υπάρχει, με μισή τιμή το Galaxy S...

Το Samsung Galaxy S4 mini υπάρχει, με μισή τιμή το Galaxy S III

galaxy s4 miniΩς απόδειξη ότι το Samsung Galaxy S 4 mini υπάρχει, εκλαμβάνεται η προσωρινή δημοσίευση μιας αναφοράς σε αυτό από τον επίσημο δικτυακό τόπο της Samsung, Samsung Apps. Συγκεκριμένα, στo φιλτράρισμα των εφαρμογών από το Samsung Apps ανά smartphone, υπήρχε στην λίστα και το S4 mini. Μάλιστα, o δικτυακός τόπος TGSpot πρόλαβε να καταγράψει την ύπαρξή του S4 mini με ένα screenshot.

Η έκδοση mini του smartphone των 729 ευρώ, με το οποίο ο Nοτιοκορεάτης κατασκευαστής επιδεικνύει την τεχνολογική του υπεροχή στην αγορά smartphone, λέγεται πως θα έχει οθόνη 4,3 ιντσών Super AMOLED qHD (όταν το S4 έχει οθόνη HD Super AMOLED 5”) με πυκνότητα pixel 226ppi (όταν στο S4 είναι 441ppi). Παρά το γεγονός ότι η δημοσίευση που αποσύρθηκε μέσα σε λίγες ώρες δεν αποκάλυπτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του S4 mini, άλλες διαρροές αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα mini S4, με διπύρηνο αλλά και τετραπύρηνο τσίπσετ, με υποστήριξη HSPA+ αλλά και LTE, ενώ υπάρχουν αναφορές και για μοντέλο dual SIM. Η κυκλοφορία του τοποθετείται στα μέσα Ιουλίου 2013, ωστόσο η Samsung επιλέγει να μην επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει καμία από τις φήμες που κυκλοφορούν.

 

Samsung Galaxy S III μισοτιμής έναν χρόνο μετά

Η Samsung Electronics διέθεσε το Samsung Galaxy S III mini μετά την κυκλοφορία του S III, γεγονός που δίνει βάση στις φήμες για το S4 mini.

Η έλευση του Samsung Galaxy S4 προκάλεσε την άμεση αντίδραση της αγοράς, στην οποία σήμερα οι πρόγονοί του διατίθενται σε τιμές εξαιρετικά μειωμένες.

  • Έτσι, το S III 16GB κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε τιμές που ξεκινούν από τα 350 ευρώ, ενώ το S III mini 8GB από τα 220 ευρώ.

Στην Ελλάδα, το Samsung Galaxy S III κυκλοφόρησε τον Ιούνιο 2012, με το μοντέλο 16GB να πωλείται αντί 669 ευρώ και το Samsung Galaxy S III με 32GB 60 ευρώ ακριβότερα, στα 729 ευρώ.  Τέσσερις μήνες μετά, η τιμή του είχε πέσει ακόμα και στα 450 ευρώ για το μοντέλο των 16GB.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS