ΑρχικήinetSamsung Electronics τηλεόραση UHD S9 με 40.000 ευρώ

Samsung Electronics τηλεόραση UHD S9 με 40.000 ευρώ

Εάν αναρωτιέστε γιατί μια τηλεόραση μπορεί να πωλείται όσο ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο -περί τα 40.000 ευρώ- τότε πρέπει να επισκεφτείτε το περίπτερο της Samsung Electronics Ελλάς στο Posidonia Sea Turism Forum 2013 στο Μέγαρο Μουσικής, σήμερα, Τρίτη και αύριο. Εκεί παρουσιάζεται για πρώτη φορά η Ultra High Definition τηλεόρασή της με διαγώνιο 85 ίντσες (ξεπερνάει τα 2 μέτρα) με ανάλυση 4Κ.

Samsung Electronics 4kΗ S9 αποτελεί για τον Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή την εντυπωσιακή ναυαρχίδα της στην κατηγορία των τηλεοράσεων. Με τη UHD S9 η Samsung εκφράζει την επιθυμία της να «εκτοξεύσει» σε νέα ύψη την οικιακή ψυχαγωγία, καθώς η νέα τηλεόραση διακρίνεται για το απίστευτο μέγεθος 85 ιντσών, τη θεαματική ποιότητα εικόνας, με ανάλυση 4Κ για μοναδικά ρεαλιστικά χρώματα και το εξαιρετικό, διαχρονικό design, με κομψό πλαίσιο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.
Η UHD S9 είναι πλήρως αναβαθμίσιμη, ώστε να ανταποκρίνεται στα μελλοντικά πρότυπα των UHD τηλεοράσεων, εξασφαλίζοντας διαχρονική απόδοση. Παράλληλα, διαθέτει υψηλών προδιαγραφών ενσωματωμένα ηχεία (ηχομπάρες), προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου 120W.
Το λογισμικό που φέρει η UHD S9 την καθιστά την πιο «έξυπνη» από τις Smart TV της εταιρείας. Η UHD S9 αναγνωρίζει «τον κύριό της» (αναγνώριση προσώπου από την ενσωματωμένη κάμερα), ο οποίος μπορεί να την ελέγχει πλήρως με τις φωνητικές του εντολές αλλά και με τις κινήσεις των χεριών του. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης, το επονομαζόμενο Smart Hub όπου συγκεντρώνεται πλούσιο περιεχόμενο υπό μορφή βίντεο, αθλητικά, ενημέρωση, ταινίες, μουσική και φωτογραφίες.

Η UHD S9 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, έχει ενσωματωμένη κάμερα και επιτρέπει την ασύρματη οικιακή δικτύωση (Wireless LAN).

Στο περίπτερο Β24 όπου στεγάζεται η Samsung Electronics Ελλάς μπορείτε να δείτε τις πιο προσιτές προτάσεις της Samsung στην κατηγορία των έξυπνων τηλεοράσεων, και συγκεκριμένα τις σειρές Smart TV F7000 και F8000.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS